Joaquims födelsedag

Igår var det Joaquims födelsedag. Joaquim är ägaren av ett litet ställe vi brukar sitta på. Vi hade det supertrevligt men för mycket rödvin för min del (och för en del av pojkarna). Vid midnatt bar det av i taxi till Chameleon. Jag, Jocke å Tessan hade värsta sköna taxiföraren. Det var musik å röj på högsta volym å Jocke å taxiföraren shakade på riktigt bra (hade varit ännu roligare om Jocke hade kommit ihåg taxifärden såhär dagen efter). På Chameleon var det bara vi till en början, men det gick ingen nöd på oss vill jag lova. Fan va vi röjde!
Å jag kan säga att halva kontoret kom ganska så precis klockan 8 imorse å vackra var vi inte nån av oss. Vi tackade vår lyckliga stjärna för att både Chefen, vår TL och Coach var hemma å va sjuka. Dessutom var det lugnt på telefon  å tur var väl det. De hade blivit långa köer annars...
Blev inte många timmars sömn men kul hade vi!
Efter jobbet idag blev det lite mat och vin på FX å nu har vi precis kommit hem. Ska sova en timme å sen ta en dusch. Efter det så kommer Emelie, Tessan, Fia, Theresa och Kajsa hit för att dricka vin innan vi möter upp killarna på Joaquims, såklart =)
Sen har Sven Tommy ett fullspäckat schema för kvällen med en hel del som ska hinnas med. Vad sägs om (efter J´s): San City för att sjunga karaoke
         Poncha by meter
         Chameleon
sen var det ngt ställe till innan efterfesten. Å sen är ju klockan säkert lördag och ljust å då vet vi ju alla att det är dags för balkongfest! =)
Ja jag säger då det!

Nygaddad

Nygaddad

Nu är första etappen klar!
Första etappen av pina. De använder fan så mycket finare (och ondare!!!!) nålar här än hemma. Men nu är fågeln klar. På fredag ska jag få se första skissen på steg två. Vi räknar med fyra etapper totalt som mest för att få hela klar. Men det lär ta ett par veckor innan nästa etapp. Just nu vill jag bara dö! Eller snarare döda Nelson!
Nelson är vår underbara tattuerare. Världens snällaste egentligen.... Och väldigt duktig!

Helgen har löpt på utan större intriger faktiskt. Eller en del intriger var det och en hel del fylla, särskillt i fredags men inget nytt under solen. Just nu väntar vi mest på att vår kära inneboende ska flytta ut på lördag. Sen kan vi slappna av igen. Å på lördag är det åter dags för helgens höjdpunkt balkongfest =)
Det blidde ett uppehåll i helgen eftersom Sven-Tommys kompis var här ifrån Göteborg men på lördag är då åter dags igen. För övrigt är jag lika nerkärad som vanligt å han har fortfarande flickvän...

Imorgon aktiveras vårt telefonabonnemang oxå!
Det ska bli nice att få höra era röster igen. 

Backspegel

Jag trodde att man använde backspeglar till att hålla koll på trafiken bakåt, men idag har jag lärt mig att så inte är fallet. Jag å Ingela tog en taxi till Madeira Shopping idag, bakfulla å jävliga. Det första taxichauffören gjorde var att ställa in backspegeln så att han tittade mig rakt i ögonen. Sen sänkte han den, sen ställde han om den å glodde på Ingela. Så höll han på och växlade fram och tillbaka ända till vi kom fram. Riktigt mysigt må jag säga...Inte!
Men vi har lärt oss ett nytt användningsområde för backspeglar iaf...

Sjuk helg

Sjuk helg
Somliga blev lite trötta i lördags =)

Lördagen började lugnt för min del faktiskt. Låg och solade vid Emelies pool och måde allmänt bra. Telefonen ringde stup i ett av de stackars balkongpojkarna som ville ha kvinnligt sällskap. men vi solade klart i lugn å ro å sen gick vi till Forum för att möta Tessan å käka lite. Sen tog vi en taxi till Marcus å Sven-Tommy för att göra alla pojkarna sällskap. Å hej vilket party det blev. Som vanligt alltså...
Tessan däckade redan vid 7 å låg å spydde i ST´s säng =) Roberto var inte glad på henne vil jag lova! (hennes pojkvän).
Kvällen slutade på The Kelts eftersom det var St patricks day. Vette fan hur det gick till men jag fick med mig Stevo hem, en av våra adsl-killar. Å Emelie som lovat bort en snygg portugis till mig...
Nänä, en 35årig, grymt överförfriskad karl fick jag med mig hem. Å vad gör han... Kissar i min säng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tack då eller..... Han åkte ut snabbt på morgonen, efter att jag suttit med Anne på msn å varvat ner i humöret ett par kilo...
Nästa helg kan bara sluta bättre!

I går kom det en ny tjej som ska bo med mig och Ingela. Det är ingen tjej som kommer nämnas lika ofta här som Ingela kan jag lova. Vi väntar bara på att hon ska åka hem eller flytta. Vi har ingenting gemensamt över huvud taget. Igår när hon kom tog vi med henne till Fx med en stor del av gänget för att hon skulle få träffa lite folk direkt. Sånt som vi inte vi fick göra eftersom vi inte flyttade in hos någon veteran utan var helt nya båda två. Men inte ett ljud sa hon på hela kvällen å inte på typ hela dagen idag heller. Vi smälter inte ihop alls... Men men, jag å Ingela har typ slagit vad om hur länge (eller snarare kort) hon stannar...

Ja, mycket mer har väl typ inte hänt. Benet värker fortfarande och jag är fortfarande förälskad i coachfanskapet.

Ni måste bara komma ner å hälsa på!
Stora pussar!!!

Helg igen

Går det att åstakomma samma lycka som förra helgen... Tveksamt alltså. Men det har börjat bra. FX efter jobbet, som vanligt på fredagarna. Å sen drog halva gänget upp i bergen för sedvanlig fredagsfotboll mot portugiserna. Jag å Ingela e hemma en sväng för att byta om å sminka oss. Ikväll blir det ganska så lugnt för min del. Ska ju ner till Therese &co å sola imorgon. De har störst pool å vi har ingen så det blir kalasbra =) Å sen är det ju St patricks Day imorgon så då är det enligt rykten ingen idé att ha några planer för söndagen.

Annars gör benet ont as hell men nu har jag fått på ordentligt stödbandage iaf. Skulle ha gått en röd Levada imorgon men det för vänta till benet mår bra. Just nu är det bara dumt, hur gärna jag än vill. Så Anne, ta med dig sköna skor när du kommer ner för Levada Måste man tydligen uppleva =)

Kramp

Alltså shit, vad de här jävla backarna inte är bra för min kropp. Vart man än ska är det verkligen rakt upp eller rakt ner. Inga småbackar här inte. Mina stackars ben är ju inte vana vid de här så nu har jag åkt på någon jävla inflammation i vristmuskeln eller nåt. Nu ska jag ha smalbenen hårt lindade på dagarna å bara vila så mycket som möjligt. Å det är ju verkligen lätt när det är helg imorgon. Imorgon blir det iof sig bara lugnt tror jag. Men på lördag är det levadavandring å sen är det storfest. St Patricks Day tydligen. Finns alltid en bra anledning till fest här =)

Nu ska jag stretcha ut mina stackars ben ordentligt å sen ska jag sova. Tidig kväll som omväxling...

Saknar er alla hemma!!!
Men saknar inte hemma, så jag önskar ni vore här...

Utsikt

Utsikt

Mörkt nu, men en fingervisning om den underbara utsikt jag har från min balkong

Min säng

Min säng

Min säng å de fina blommorna mamma å Kentha skickade.

Ingela å jag lagom bakis...

Ingela å jag lagom bakis...

Äntligen bredband!

Idag när vi kom hem från jobbet, efter 2 timmar promenerande å letande efter en jävla mataffär som vi inte hittade, så hade de varit här å installerat bredband å tv. Helt underbart!
Nu väntar vi bara på att få IPtelefonin åsså.

Ska väl berätta om helgen då i stora drag...
Direkt efter jobbet i fredags så gick vi till en park i närheten å på vägen dit köpte vi såklart med oss öl. Alla utom lilla jag då som alltid ska sticka ut, jag satt där med mina smirnoff ice. Efter en del skvallrande å disskution om ett mycket roande par i närheten så åkte jag å Ingela bort till Forum som är ett lite större shoppingcenter för att köpa mobiler å mat. Sen åkte vi hem å gjorde oss i ordning för att sen hamna på förfest hos ett par galna tjejer från skåne. Behöver kanske inte lägga till galna eftersom 99% av de jag umgås med här nere är det =)
Efter mycket om och men så hamnade vi på Chamilion (tror jag det stavades) där vi dansade till typ 4. Sen hånglade jag med en snygg, men kort! (det du Anne ;-)), portugis innan vi åkte hem till oss på efterfest några stycken. Det slutade med att jag fick typ 2 timmar sömn innan ag höll på att slå ihjäl både Patrick å hans väckarklocka. Då var det bara upp, ta en dusch å väcka Ingela å Tobbe som hade haft en trevlig morgon. Så var det bara att knata ner till Marcus å Sven-Tommy å sätta igång igen.
Vi 8tiden åkte vi hem för att sätta på oss mer kläder å lite smink men Ingela däckade stenhårt så jag gick tillbaka ner till pojkarna för utgång. 
Hamnade på FX, vilket var himla trevligt. Inte lika hårt som fredagen... Men de lyckades bra iaf.
Efter att klockan slagit 00 så ställde sig alla upp å sjöng å så fick jag en sliskig blå drink men sparkles å hela kittet. Värsta söta!!!

Å när FX stängde skulle vi vidare, vi fem som va kvar. Hade själv försökt att smita hem länge men det var ju uteslutet "eftersom jag fyllde år" men tillslut lyckades jag smita därifrån... Då var solen påväg upp...


Vaknade morgon efter av att mamma ringde =)
(Hon å Kentha skickade värsta fina blommorna med bud till jobbet idag!!!!! Blev SÅ rörd)
Å sen kom Ingela hem efter morgonpromenad (hon hade ju fått sova hela natten) med värsta fina presenterna. Fick en lila vas å underlakan som passade den stora sängen jag har. Å choklad... Hon har lärt känna mig snabbt *S*

Nä, det här blev långt...
Dags att umgås lite å återgå till ost å vin

Något att tänka på till nästa inlägg;
"Den som luktar på lådan, behåller lådan."


Fyllit år

Å herre gud vilken helg!
Den var flera dagar för kort absolut.

Huvudet är inte återställt å sömn lär ta ett par dagar att lära sig stava till så idag blir det verkligen inget långt inlägg. Vill bara hem från jobbet nu.
Men innan jag skriver mer detaljer om vad som hände å skedde så kan jag bara hönvisa till att ta rubriken bokstavligt.

Å en sak som jag lörde mig i fredags är att portugiser är korta å inte kan de kyssas =/


Äntligen här!

Då har jag hunnit va här nere i fem hela dagar. Tiden går verkligen hur snabbt som helst.
Just nu sitter jag på jobbet och skriver, på måndag får vi bredbandet installerat i lägeneheten så då kommer jag blogga mer... Lovar!

Var ska jag börja då...?
Kan ju börja med lägeneheten.
Lägenheten är jättefin med stort, modernt kök (vi har ismaskin på framsidan av frysen!), vardagsrum med balkong. Vi har tre toaletter och två badkar m dusch. Mitt rum har en stor garderb och byrå med stor spegel, 160cm bred säng och stor balkong =)
Enda nackdelen med lägenheten är att den ligger ovanför en sjukt brant backe!
Mer om backarna kommer senare...
Bilder kommer.

Lägenheten delar jag med en tjej som heter Ingela. Hon är 27år från Karlskoga. Vi funkar grymt bra ihop. Nästa måndag får vi sällskap av en ny tjej som vi vet heter Sara.

Jobbet då...
Jobbet i sig är väl typ som det på 3 fast med sjukt många fler system och mer olika saker/områden att hålla reda på. men det blir nog bra så småningom.
Folket här e grymt kuliga och det verkar va en riktigt bra sammanhållning.

Nu är det hög tid att gå på lunch men i nästa vecka kommer det mer om denna vackra ö och allt som händer här.