Nytt jobb igen

Har idag fått ett nytt jobb! Igen!
Men inget vanligt kneg här i stan som vanligt. Utan ett 12 månaders kontrakt på Madeira!!!!!!!!!!!
Ska skiva kontrakt imorgon så nu är bollen i rullning...
Så på en månad ska det hyras ut lägenhet, sägas upp från jobbet jag har å massa papper å sånt som ska fixas. Å så måse jag ju ha en förfest för min 25årsdag som jag kommer fira ganska precis när jag kommer ner dit.
Läskigt som fan men kul blir det!!!

*Pust*

Vilken jävla vecka!
Först blir jag mordhotad av ett riktigt stört sinnesjuk människa. Polisanmälan å hela skiten. Fast han e ganska så komisk också (man måste ju se ett ljus nånstans) trots att det blivit några sömnlösa dygn med väldigt taskigt humör.
Å sen kommer nästa ashole. En väldigt fin kille som bara får värsta frispelet å gör en helomvändning. Men ok N, tack för den här tiden. Eller något!
Ska inte släppa en karlfan in på livet på jävligt länge!
De e fan sinnesjuka allijävlahop!

Å jobbet sen... Visst, folket på plan 6 e jättegoa å jag gillar dem verkligen men arbetet i sig... Jag kräks!
Funderar på lite andra vinklar å så men vi får se vad som händer å vad livet har i beredskap. Måste iaf tjäna mer pengar om jag ska komma iväg i vinter, det är ju en sak som e säker.

Är det någon som är nyfiken på vad som händer på plan 6, där jag jobbar, läs å begrunda på
http://kundservicebloggen.blogspot.com

Pirrfan!

Varför ska jag ha så lätt att bli förälskad för??? Svårt så in i helvete att bli kär men förälskad... Å nu har det såklart hänt igen. Har trånat efter fanskapet flera år men aldrig gjort något å aldrig trott att jag skulle kunna va av intresse för honom. Men nu har vi messat en massa å pratat i en del i telefon, imorse la vi inte på förrän vid 8... Han e verkligen kalasgo å jag e lika patetisk som vanligt. Men men, vi får la se om det fortsätter så, framför allt då vi har fröken L som lär göra allt för att stå emellan.
Men det är bara att ligga lågt å se vad som händer, hur lätt det nu e när jag e som jag e...
Med det inte sagt att herr A är bortglömd. Han är fortfarande det läckraste kundservice skådat å skulle verkligen inte ha något emot att lära känna honom.
Well well, det är en dag imorgon oxå

Jobb å Jobb

Sitter på jobbet å filosoferar. Humöret går verkligen upp å ner idag. Å ändå har jag inte slutat röka än...
Jävla tur att karlarna här uppe e så sjukt snygga så att man har ngt att titta på iaf =) Syftar givetvis på en viss karl som ser sjukt porrigt bra ut, sinnesjukt att kroppen kan få ett eget liv bara för att ögonen dreglar...

Jävla skit att vi ska ha den säkerhet vi har i det här huset. Hade så gärna visat den fina karln, eller jag menar såklart hur det ser ut på min arbetsplats =) när Carina ändå var här å åt lunch med mig. Men men, får väl dregla vidare i min ensamhet då (ingen av mina vänner som tror att det finns ngra godingar här iaf) =P

Men jag dreglar på... =P

Nytt År

Då var det nytt år igen då. Under det här året är det dags för en ordentligt nyrenovering av mit liv. Har varit upp å ner i en jävla fart de senste åren, vissa tider ett mindre helvete. Nu är det dags att ändra på det!

Under detta år SKA jag:
*sluta röka
*åka till Brasilien
*sluta dejta "näst bäst typer"
*sluta låta folk leka med mig å mina känslor
*sålla ordentligt i min bekantskapskrets
*sluta oroa mig så mycket å ta dagen som den kommer
*sluta vara feg!
*våga öppna upp mig igen å riva muren jag så länge haft

Det är dags att våga igen, att visa vem jag är. Har äntligen insett att jag inte mår bättre av att hålla mig själv instängd. Det lär blir ett turbulent år men ser fram emot ett stabilare 2008 å med mig själv och mitt eget välbefinnande i fokus 2007 så kommer jag att nå fram!

Det är hög tid för mig att insé att jag är bra som jag är å att jag inte behöver förändra varken utsida eller insida för någon annans skull, inte ens för att jag själv ska tycka bättre om mig!