Kick on!

O herre jesus vilken kvall!
I tisdags sa jobbade vi snabbt pa morgonen innan vi satte oss i en minibuss och drog till Phuket hela teamet. Det var dax att mota alla fran Koh Lanta, Khao Lak, Patong och Kata/Karon teamen. Lite kort sa borjade vi med bowling, sen at vi middag och sen hamnade vi pa Bangla road... Helt galen kvall!
Mer detaljer kommer med bilderna.
Det galnaste av allt var att jag traffade Andres!
Sjukt underbart att fa traffa honom. Hur kul som helst, trots att jag nog var ganska sliten vid den tidpunkten han dok upp. Men kul var det. Ar ledig sondag mandag nu sa jag funderar pa att aka ner a halsa pa. Vi far val se.

Towe: far inte veta om vintern forran i slutet av sommaren men lovar att du ska fa veta om jag kommer tillbaka. Hoppas du har det bra pa din resa!

Nu ska jag pa massage och sen ska jag sova medan folk ska ut... Man e fan inte 20 langre!
(inte ens tva veckor fran annu namre 30 daremot)


Puss pa er alla!

(drommer mig bort till madeira men familj a vanner i sverige far va med saklart, sa lange ni ar pa madeira) haha

Gåta

Om tre personer beställer totalt tre buckets att dela på under en kväll. Dagen efter mår den ena prima, den andra ok och den tredje är överlycklig över att hon är ledig och kan stanna i sängen med sinnes baksmälla... Jag som trodde vi delade och drack lika mycket men uppenbarligen så misstog jag mig kraftigt... Sjukt att man kan ha så kul när det är val här och ingen får servera alkohol eller spela musik... Musiken blev vi utan men med alkohol och mycket folk roade vi oss kungligt.

Vankas teamfest i Phuket på tisdag, ska bli hur kul som helst. Å nästa vecka har jag fått ledigt söndag och måndag så då är planerna på att åka ner till Kata Noi å hälsa på Andres. Ser jag verkligen fram emot. Pratade med honom igår så det blir nog lokalbussen till Phuket å så hämtar han mig där. Men det är en vecka kvar så det hinner planeras sen.

Som det ut just nu så åker jag härifrån i mitten av april och antagligen kommer jag via sverige men bara för en eller två dagar. Så det blir att snabbt packa om väskan i Sköndal å sen hälsa på mamma, pappa å lillasyster. Någonstans att sova vore iofs bra det me, men det är långt kvar till dess. Nu vet ni lite hur det ser ut iaf.

Nu ska jag hem till min tv och dvd (eftersom datorn fortfarande inte funkar att se film på *morr*) och mysa med Alice.

Imorgon fyller Hugo år me, får inte glömma att messa.

Ta hand om er alla!
Älskar er!

Sommardestination

Sent igårkväll fick jag veta vart jag ska i sommar... Portugal!!!
På det enda familjehotellet företaget har där. Ska bli sinnessjukt kul!!!

Annars är det massa jobb som vanligt. Inte mycket tid till annat. Men jag älskar det!


Äntligen min dator!

Underbart stort tack till pappa och lillasyster som sett till att jag fått ner min dator. Äntligen!
Självklart funkar den inte iaf men ska se till att få dem att lösa det åt mig utan att skicka hem den igen för jag orkar inte (och säkert inte ni heller) men nu är det här med alla bilder på alla jag älskar och saknar helt sinnessjukt!
Å ja jag är där igen... Madeira i mitt hjärta! Saknar helt er sjukt mycket!
Självklart saknar jag familjen me men Sverige... Verkligen inte!

Eftersom jag nu fått datorn så slänger jag ut lite bilder från min första månad I Krabi. Japp, det har faktiskt gått en hel månad om bara två dagar!
Var i Penang i Malaysia måndag till onsdag den här veckan me för att ordna allt med arbetstillstånd och rätt visum. Riktigt ni måste jag säga och plånboken gillade verkligen inte shoppingen lika mycket som jag... Men fyra par nya skor blev det!
Ni som känner mig vet att nya skor inte är direkt det jag brukar gilla att shoppa men det var så billigt å så sjukt mycket att välja på =P
Förklaring till lite människor kommer nedan. I övrigt så är klockan snart 23 här och jag har sjukt tidig transfer imorgon så mer kommer en annan dag. Men nu har jag iaf en dator (om än inget internet hemma) och jag uppdaterar så ofta jag bara har möjlighet.

Men ni ska veta att hur dålig jag än är på att höra av mig och hur sälan jag än bloggar så är det för att jag verkligen jobbar sjukt mycket (vilket jag iof sig trivs med) och inte för att jag glömmer er på ngt sätt. Ni är alltid med mig i mina tankar och jag älskar er massor!Bild 7: Lis och Anna i Prangin shoppingcenter
Bild 8: Tanja påväg från KR bar till Luna
Bild 9 och 10: Jag och Alice på KR (så ser hon ut Angelice, hon med mobilen)
Bild 11: Jag och Anna Mari ("Annsko") som jag gick reseledarskolan med
Bild 12: Rie och Tiina
Bild 13: Annsko och Lis
Bild 17: Jag å Lis å en sjukt stor elefant!

Nu ser ni lite iaf. Uniformsbilder får jag skicka på mail eftersom vi inte får lägga sådant offentligt och hellerinte nämna företagets namn.

Ta hand om er allihopa!!!!

Trott!

Ja herregud va trott man kan vara!
Precis hemkommen efter att ha jobbat 49 timmar i strack med en flyforsening. Men det gick bra och jag hade lika kul som vanligt pa transfers, just love'm!

Ska ta mig hem och sova strax men ville svara pa nagra mail forst for pa mandag aker jag ivag till Malaysia och kommer att vara borta i tre dagar. Visumet gar snart ut sa vi ar ett gang som aker dit tillsammans och fixar att vi far for resten av sasongen. Ska bli sjukt kul!
Annars sa lever jag mest och har det bra. Njuter av jobbet och av livet har.
Har fatt manga fragor om nar jag kommer hem och sant sa jag kan saga att om drygt tva veckor vet jag vart jag ska i sommar och strax efter det far jag veta om jag aker via Sverige och hur manga dagar jag kommer att vara hemma ( antagligen inte mer an tre).

Fia: Fy fan vad glad jag blev nar du ringa harom morgonen!!!!!!!!! Underbart att prata med dig! (aven om klockan bara var 6 pa morgonen ;-)  )
Vad galler voipen sa funkar det att ringa om jag sitter pa internetcafe, men maste installera programmet forst pa varje dator. Och jag har mest tid att sitta mitt pa dagen och da ar ingen av er vakna iaf.

Nu ska jag hem och sova!
Vi hors och ses!

Massa pussar!!!!

Utekvall

Igar fyllde en av killarna har nere ar sa det blev en utekvall vi sent ska glomma. Borjade med en underbart god middag med Tiina, Anna Mari. Rie, Ani och Lis. Sen begav vi oss pa en liten barrund innan vi motte de andra pa KR Bar. Pa KR Bar blev somliga av oss inte langvariga, klockar var redan tva sa jag, Anno, Alice och Tanja (SB Masion team) drog till Luna bar for att dansa.
Pa Luna traffade jag Fia Frankes lillebror Kalle och Matte fran hasselby!!!!!
Helt sjukt kul att traffa dem bara sa dar. Vi fortsatte festa och jag kan saga att jag fortfarande inte har sovit trots att klockan har ar tva pa eftermiddagen. Tack och lov att jag ar ledig idag!

Annars ar det inte mycket nytt. Kor transfers (vilket jag gillar bast) och har service. Mycket jobb och valdigt lite ledig tid. Ber om ursakt igen for att jag inte hor av mig men det ar sjukt dyrt att ringa och jag lovar att svara pa mail sa fort jag bara hinner. Mitt Thainummer finns pa Facebook om det ar ngn som far for sig att ringa.

Fan Maria, det var ngt som jag verkligen skulle dedikera dig men idag funkar inte mitt huvud riktigt men jag lovar att det kommer.

Nu ska jag forsoka fa mig lite sol. Ma sa gott alla.
Massa karlek!