Sökningen inskickad för sommaren

Nu har jag sökt till sommarsäsongen. Jag sökte med hjärtat den här gången men vad resultatet blir det får vi veta om två veckor. Jag och Suvi har inte sökt tillsammans den här gången, det är dags att vi delar på oss och gör det vi båda vill. Tråkigt, visst, men bäst för oss båda. Allt är dock fortfarande bra och vi bor ihop och delar vardagen hela säsongen här på paradisön.

Jag har gått å blivit sjuk. Precis fått tillbaka rösten efter ett par dagars pipande men har fortfarande ont i halsen och har gått å börjat snörvla. Fantastiskt! Så ingen utgång den här helgen, lika bra =)

Besök på Boavista

 

Har precis kommit hem efter ett par fantastiska dagar på Boavista!
I lördags åkte jag och Suvi över med katamaranen från Sal. En drygt tre timmar lång tur som spenderades med god mat (catchupa och färsk krabba!), massa mys och skratt. Väl framme på Boavista träffade vi Luis som körde oss till vårt boende på Estoril. Jag å Suvi tog en promenad och en glass inne i Sal Rei innan det var dags att gå tillbaka å göra oss i ordning inför kvällen. Vi åt en trevlig middag med Jacob för att sedan bege oss hem till Saana för lite obligatoriskt rödvin =)
Nästan hela teamet dök upp och vi hade mycket trevligt innan vi begav oss in till Sal Rei och Cocoa för att möta upp Luis och Ari. Dock hade Luis fått i sig lite väl mycket sprit å redan burits hem för kvällen =) Dansade och hade kul på Cocoa innan Ari kom på den brilianta idén att vi skulle ha hemmafest hemma hos honom (inte i hans hus på Sal...) så vi begav oss till hans bostad på Boavista för fest! (ja ni ser på bilderna vart vi hamnade)
När vi hade dansat och haft otroligt mysigt en bra stund så tog vi en promenad hemåt medan de andra avslutade natten på diskoteket Mazurca.

Igår tog vi en tur till Santa Monika beach och runt på ön för att se oss omkring, åt en god middag med Boavista teamet och bara njöt av att bara vara för en stund innan vi så idag begav oss tillbaka till Sal och verkligheten igen.

Det är många känslor som far runt i mig just nu, framför allt vad gäller framtiden - men om bara en månad så är det så mycket klarare och jag kan fatta de beslut som krävs. Fram till dess är det bara att göra det bästa av situationen och njuta maximalt av att vara i paradiset - mitt eget lilla paradis =)

Pedro has left the buildning

Igår lämnade Pedro Kap Verde för att återvända till Madeiraland. Mikket mikket tråkigt. Nästan hela eftermiddagen spenderades utanför kontoret kramandes, pratandes och kivandes. Han har verkligen kommit att bli som en bror, lite väl uppkäftig bara =)
Vi åt en mysig middag inne i Santa Maria tillsammans med Baby Frida och han med en drink på Calema innan vi körde ut mot flygplatsen där den stackars flygrädda saten skulle borda sitt andra flyg av tre. Boavista till Sal på morgonen, Sal till Lissabon på natten och Lissabon till Madeira nu på förmiddagen. Han bör landa på Madeira om ungefär en kvart.
Kommer verkligen sakna honom massor men vi ses igen om ungefär sex veckor. Han har lovat att hämta upp oss när vi ankommer till Madeira =)