Långsam jul

Tiden går oerhört långsamt utan mina älsklingspojkar. De spenderar jul och nyår på Boavista och är endast här onsdag kväll och torsdag förmiddag. Gissa om jag ser fram emot att åka katamaran på torsdag... Nästan tre veckor med minimal kontakt tar på krafterna, de är verkligen det bästa jag har på den här ön. Pedro kommer snart att åka härifrån me. Tillbaka till Madeira för att sen återvända till Frankrike, han väntar bara på att få en biljett. Kommer att sakna honom som fan, men hoppas på att han är kvar på ön när vi kommer i slutet av februari. En heldag med Pedro å Tessan är vad jag ser fram emot då!
När Pedro åker är ju dock Ari och Daniel kvar, å de kommer inte undan =)

Feliz Natal!

    

Idag är det julafton. Det känns väldigt långt borta idag. Var ute med min älsklingskillar igår för att ha lite julmys eftersom att de åker till Boavista idag å stannar hela julen. Kvällen blev lång, drinkar och champange flödade. Sötnosarna gav mig ett armband i julklapp och tog väl hand om mig (läs: vägrade låta mig gå hem å sova) nästan hela natten. Tillslut fick jag åka hem och de såg till att följa mig till dörren. En helt fantastisk kväll med fantastiska människor.
Idag mår jag dock verkligen som jag förtjänar... Men det är det värt =)
Ska iväg å shoppa det sista för dagens bravader nu. Hem å laga den sista maten och sen är det dags för poolparty, julmiddag med teamet med julskinka å lax! å sen blir det fest ikväll för de som orkar. Tror dock inte att jag inkluderar mig i den skaran =)

Önskar lite att jag kunde vara hos mamma å Kentha med hela gänget å spela Norrland enligt gammal å go tradition. Men Kap Verde kommer som en ritkigt go tvåa =)

Massa God Jul alla!!!


Vegas bejby!!!

José Roberto, min kära gamla vän från Brasilien har tjatat på mig ett tag om att vi ska ses för det är ju ett par år sen nu. Igår natt hade vi ett långt samtal då vi pratade om flera olika saker för framtiden men vad som är mest relevant är att vi nu bestämt att jag ska med till Vegas!
Han har bokat in mig från Heathrow, London till Las Vegas. Hotell och flyg är bokat och klart så snart har jag biljetten i min hand =) Jag behöver bara ta mig till och från London men det kan jag ju boka när jag vet vart jag befinner mig i juni. Ska bli sjukt kul att träffa honom!!! För att inte tala om att åka till Vegas!


Semester!

Då var det beviljat, bokat och klart!
19 februari flyger vi till ön Santiago och vidare till Cran Canaria där vi landar 4.30 på morgonen. Samma kväll lämnar vi den ön ombord på ett kryssningsfartyg. 21/2 spenderar vi på La Palma, 22/2 ankommer vi 8.00 till Funchal - Madeiraland!!! Där stannar vi till 23.30 innan vi beger oss mot Agadir och sedan Lanzarote innan vi den 26/2 landar på Teneriffa. Väl på Teneriffa stannar vi till 3/3 då vi åker tillbaka hit till Sal för att koppla av fram till och med den 6/3.
Jag kan knappt vänta till dess att jag sätter mina fotar tillbaka på Madeira, om så bara för en dag!
Å Pappa - vore skitkul om du kom till TFS! En kväll på In & Out tillsammans - oslagbart! Å du förresten... Skype är en oerhört bra uppfinning ;-)

Här rullar det på som förr. Värmen är tillbaka så jag njuter av den samtidigt som jag försöker umgås med Pedro och pojkarna så mycket jag hinner. Pedro berättade igår att han snart kommer att åka härifrån, hans kontrakt går ut och han ska tillbaka till Frankrike - efter en snabb visit hemma på Madeira. Det kommer att bli så sjukt jobbigt att säga hej då till honom den här gången. Han har kommit att betyda en hel del och han har satt fart på mina tankar och framtidsplaner igen efter att de legat på hold ett tag.

Catching up

Har spenderat en del tid med Pedro vilket är helt fantastiskt, en mycket mycket bra vän är återfunnen och planer om framtiden har börjat sättas i verket på riktigt. Får se om det lyckas men det är värt ett försök.
Lite bilder från de senaste veckorna:
I onsdags var jag på São Nicolau, en av Kap Verdes 10 öar:


Så här ser det ut där jag bor (min lägenhet är den högst upp till höger) och de här små krabaterna bor i vår trädgård:


Semestern håller på att bokas för fullt just nu. 20 februari åker vi på kryssning en vecka. 22 kommer vi till Madeira för en hel dag! 26 kommer vi till Teneriffa och stannar för ett par dagar, hur länge vet vi i nästa vecka.