Bakfylleångest!

Shit vilken satans jävla ångest det är idag. Länge sen jag var så här bakfull.
Kvällen började bra igår med ett trevligt besök på Erotica Fair med lillasyster och Camilla. Efter det bar det iväg till söder för att möta upp Anne å co. Fortfarande sjukt trevlig kväll även fast alkoholen hade börjat göra sitt...
Träffade på några barndomsvänner som jag stått riktigt nära och gör fortfarande även fast vi inte umgås direkt mycket längre. Mina underbara pojkar som jag älskar så mycket. Denna fras skulle senare få en ny innebörd...
Kvällen förlöpte till utmärkt belåtenhet dock med en aning för mycket alkohol för min del (även andras...)
Vad som riktigt hände sen är för mig diffust men jag mötte upp S igen efter en del messande och ringande för att vi skulle ha tunnelbanesaffari* (när de flesta ställen stängt). Efter en stund kom vi in på perverteringsämnet å rätt var det var satt vi i en taxi påväg hem till mig.
Så långt är det inget fel, två vänner påväg hem till den ena... Felet kom efter det förädiska rödvinet vi fick i oss hemma hos mig. Det som sedan hände var för oss båda en dimma när vi först vaknade imorse. Efter en stund började det klarna och vi båda önskar att dimman hade stannat kvar!
Tänker absolut inte gå in på detaljer men det blev för mycket tom för mig...
Idag hänger ångsten över mig kan jag lova. Å jag vet vissa människor som skulle dö om de fick veta hälften av det som hänt...*Tunnelbanesaffari; ett kort pubbesök vid varje station längs med tunnelbanan. Beroende på vart man börjar på linjen så brukar man inte hinna allt för långt innan man är ganska så kalas. T-saffari med rätt människor kan va sjukt kul...

Rent terapisvammel

Det sägs ju att gammal kärlek aldrig rostar... Börjar fan tro på det på riktigt...
Börjar ana varför jag inte kunnat ha en vettig relation sen jag lärde känna dig... Du är bland det bästa jag har. Visst blev jag förälskad i dig och jag tror nog du vet när kärleken slog rot också... Men ändå har vu alltid förblivit sjukt bra vänner. Även fast vi inte ses lika ofta längre av förklarliga skäl men så fort vi pratar med varandra eller ses så är det som att tiden stått stilla och vi aldrig varit ifrån varandra. Insåg när jag var nere hos dig sist att känslorna inte försvunnit och efter vårt samtal häromdagen började jag inse det jag skrev ovan... Att jag nog inte gått in i mina relationer fullt ut eftersom du fortfarande spökar i mina tankar mer än du borde. Vi är ju "bara" väldigt bra vänner och så kommer det att förbli men det kan inte hjälpas... Well well, en sak vet jag iaf... Å det är att jag nu i helgen när du kommer upp ska det jävligt lugnt med spriten... Så skonar vi oss båda från den vanliga "scenen" =)
A ja, en jävla massa kackel men lite utrensning ur mitt lilla huvud skadar inte vad gäller detta långdragna ämne...

Första dagen

Så var min första dag på Kino förbi. Var lagom nervös på vägen dit men så fort jag gick av tunnelbanan så kände jag bara en längtan efter att komma fram... =)
Arbetsdagen var ganska så lugn men vi hade kalastrevligt. Pappa och Ann dök upp en stund innan jag slutade för dagen. De bor ju bara fem minuter promenad från butiken. Kanske får man nu se dem lite oftare...?!
Kul att träffa dem iaf =)
En sak jag absolut inte tror att jag lär vänja mig vid är de där förbannade stövlarna. Måste ju jobba i högklackat, om än inte extremt höga klackar så likförbannat klackar... Det tar ca tre minuter att gå från tunnelbanan till butiken men motsatt håll tog drygt tio minuter när jag skulle hem. Mina fötter skriker fortfarande ONT!!!
Men men, det är bara att vänja sig. Jag tror att jag kommer trivas kalas på Kino!

Nu är det slut!

Shit va det känns konstigt nu
Bra som fan, men konstigt
Lämnat tillbaka alla nycklar och kort idag. Strange feeling...
Att sen gå ner till SL-Center och köpa ett månadskort för sjukt dyra pengar (jämför man med hur mycket jag betalat för tjänstekortet de senaste åren så är det verkligen hutlöst) kändes hur skumt som helst. Men nu är det över och jag lär nog vänja mig ganska så snabbt... =)
Imorgon börjar det nya så resten av dagen tänkte jag spendera med att bli nervös inför det.

Gnäll som fan

Gu va folk gnäller
Ja, jag är tråkig som fan  och ja, jag vet att jag inte bloggat på länge
Är ju inte på humör
Mitt huvud är kaos
Blir bättre senare
Imorgon är min sista dag på Connex =)
Se upp för "dörrfel" i morgonrusningen...
Hej Då!

Nu är det Bye Bye =)

Hej då tunnelbanan!
Sa upp mig idag, känns ruskigt nice =) Skrämmande som fan att börja om igen med provanställning och tjafs men fan va nice att slippa Connex!
Två veckor kvar har jag å sen börjar jag på Kino direkt dagen efter. Otroligt läskigt men fan va skönt =)
Nu är det fan på riktigt eftersom alla papper är skrivna å så... Känns lite overkligt, började tro att jag skulle bli kvar på Connex i all framtid men nä nä... Det blir nog bra så här me...