Sju stygn

I tisdags tyckte Arikson att det var en superbra idé att bada lite i poolen hos en vän. Så långt är allt väldigt normalt, men att sen bege sig till den grunda delen av poolen och dyka är kanske inte lika smidigt. Det dyket resulterade i två djupa jack i och under ögonbrynet. Så vi fick snäll bege oss till sjukhuset kl 19.30 för att sy totalt sju stygn, fyra över ögonbrynet och tre strax under.
Så nu går han omkring med ett stort plåster och ser ut som en skadad liten buspojke =)

Har bestämt mig för att testa en grej. Nästa vecka får vi se om våra framtidsplaner måste ändras eller om vi fortsätter jobba på det som vi gör just nu.

Ändring i framtidsplaneringen?

Nu blir det förvirrat, iaf för mig. Har länge haft en relativt klar plan för framtiden men inatt ändrades min tankar. Måste ta ett ordentligt snack med Ari ikväll för att se vad han tycker och tänker me. Det är ändå han som är prioriteten i mitt liv nu och det måste fungera för oss båda.

Jag tror nånstans att ursprungsplanen är det som är rätt. Men mitt begär av att stanna kvar utomlands är stor och jag har en idé om sommaren jag inte får ur huvudet. Det är iaf värt att diskutera...

Jaja, den som lever får se...


Företagsfest

I lördags hade vi fest med alla på kontoret. Många olika länder samlades på kontoret för att åka till en hemlig plats. Den hemliga platsen var på östra sidan om ön i ett hus på stranden. Där var det fri bar och bbq. Riktigt härlig stämning som gav en mycket bra kväll.

Lite bilder sen jag kom tillbaka till Sal:


 


Snart så...

Nu väntar vi bara på att ett papper ska komma från Sverige sen är första steget klart. Nu känns det att det är dags på riktigt.
Dags att ta tag i steg 2!


Akon - en riktig diva

I lördagskväll flög vi ett gäng till huvudön Santiago och till landets huvudstad Praia för att gå på den första internationella konserten på Kap Verde ever!
Vi kom till Praia vid 20tiden, åt en god middag på en lokal restaurang och begav oss sen till den gamla flygplatsen där konserten ägde rum. Många förband och vid 1tiden kom så Akon.
Sjukt bra konsert men vilken divva han var. Han fattade nog inte att människorna här aldrig varit på konsert förr så de visste lixom inte hur man skulle bete sig när han kastade sig ut i publiken å sånt. Efter en dryg timme gick han av scenen men orden "They are not ready for me"...
Vi hade iaf riktigt kul!
Efter konserten åkte vi till en lokal nattklubb där det dansades fram till kl 6 då vi begav oss tillbaka till flygplatsen för att återvända hem till Sal.
En sjukt lyckad kväll i mycket gott sällskap =)