Trevlig överraskningIdag åkte jag, Suvi å Eeva iväg för att studera vår nya katamaran. Ryktena har gått om att det ska finnas en portugis ombord och att han tom ska va från Madeira. Förra veckan fick jag höra att han hade lockigt hår å visst får jag väl erkänna att tankarna gick till Pedro, som arbetade på Sea Born på Madeira när jag var bosatt där men jag kunde aldrig tro på riktigt att det var han.
När jag kom fram till katamaranen idag så fick jag beviset... Det VAR Pedro!!!
Helt sjukt kul att träffa honom å gissa vad vi spenderade turens tre timmar med... Så underbart kul att se honom igen å tänk bara va kul vi kommer ha den här vintern med massa poncha å espetada =)


Dengue feber

Hysterin i nordisk media är fantastisk. Har läst artiklar och tittat på tv inslag. Visst har dengue febern hittat till Kap Verde och till de södra öarna av landet men för vår del betyder det inte så mycket. Det är en timme dit med flyg, vi har ställt in våra utflykter dit för säkerhets skull och här där vi är är risken minimal att den kommer. Landet har sedan utbrottet för ett par veckor sen jobbat hårt för att motverka en spridning och jag är inte det minsta orolig.

Förutom att hanskas med denguehysterin på hemmaplan så flyter det på här. Förra veckan var jag på Boavista och bekantade mig med ön. Riktigt mysiga och givande dagar =)

Idag har jag å Suvi varit tillsammans ett år så ikväll blir det mysmiddag på Chez Pastis å imorgon parmassage på vårt All Inclusive hotell - LYX! =)