Teneriffa

Jag har idag tackat ja!
Klart jag måste testa å se vad det är iaf... Madeira finns ju alltid kvar =P
Tack för hjälpen sweets!

Annars så är jag nu hemma i Svedala på semester. Kallt å regningt men hur skönt som helst. För första gången sen jag lämnade stan för 18 månader sen så är det faktiskt skönt att va tillbaka en sväng. Jag börjar faktisk sakna sthlm å vännerna här. Ni är verkligen underbara!
Har hunnit träffa en hel del men några fattas mig fortfarande. Fortfarande fyra dagar kvar så det borde ju inte vara några problem. Underbara Alice kommer ju upp i helgen oxå, ska bli skitkul att prata lite SB Mansion"språk" igen =) 

Vinterdestination...

Ja gott folk, nu behöver jag lite hjälp... Har fått Teneriffa till vintern. Ska jag ta det å testa???
Eller ska jag tacka nej å hoppas på att få något mer lockande? För får jag inte det finns tanken på att åka ner till Madeira över vintern å sen söka tillbaka till Portugal till nästa sommar... Eller ska jag testa???
Hjälp mig reda ut mina tanka nu plz!
Imorgon måste veliga jag ha bestämt mig....

Imorgon kommer jag!

Japp, imorgon kommer jag till Sverige. Längtar faktiskt efter att få komma hem nu, riktigt mycket. Kan ha att göra med att jag vet att jag får åka igen efter en vecka... Men det ska bli riktigt kul att få träffa alla ordenligt igen. Så om ca 26 timmar är jag på svensk mark =) Ååh, vad jag längtar nu...
Se upp sthlm, "nu blire liv, raj raj!" (Som vi säger i Monte Gordo) =)

Bara ring om ni vill ses en sväng!

Färdigsolat

När det så var dags för siesta idag så hade jag tänkt att ta mig ner till stranden. Sista chansen till att få lite sol på kroppen innan jag åker hem, men nej då. Självklart hade trötta jag strategiskt nog placerat min bikini på sängen när jag åkte iväg till jobbet imorse så den fanns ju såklart inte när jag väl behövde den. Suck, stånk å stön.
Var ju bara att sätta sig på cykeln i denna hetta och bege sig hemåt men väl hemma tog tröttheten överhanden. Lat som jag är bestämde jag mig helt enkelt för att det var för jobbigt att gå ner på stranden så nu sitter jag på 42an men datorn istället å ni där hemma får ta att jag e blek som ett as när jag kommer hem.

Igår hade jag dock en mycket trevlig dag. Ledig som jag var så åkte jag å la mig å solade med Karina. När vi tyckte att vi fått nog av solen (vilket brukar gå ganska så fort) vandrade vi bort till 42an för lite Sangria. När vi väl satt där ringde Reeta å undrade om jag villde med på Rhythm of the Dance som är här å turnerar å hon hade lyckats få gratisbiljetter. Självklart ville jag det!
Så 5 tjejer drog vi iväg bort till Silves för att se showen, å vilken show!
25 november är de på Circus i Stockholm... Se den!
Alldeles fantastisk =)

http://www.rhythmofthedance.com/

Något annat fantastiskt är att jag är hemma om bara 4 dagar!!!

6 dagar...

Vet att jag skiver för lite igen... Men det mesta av min vakna tid går åt till att lämngta till på tisdag!!! Så här mycket har jag nog aldrig någnsin längtat efter att få komma hem. Ska bli så sjukt kul att få täffa alla bejbs!
Å pricken över i't vore ju om 'Dr Somboon house'kryssningen blir av, saknar mina "roomies" från Thailand jue.

Finns några luckor kvar i mitt sprängfyllda schema (som jag tyvärr blev tvungen att fixa för att veta att jag hinner träffa alla jag vill), så bara messa eller ring så ses vi om en vecka =)

Det ända jag önskar e att jag kunde träffa alla hestarna me men man kan ju inte få allt här i livet och Madeira ligger j inte i Suecia...(Angelica; bilden e från Dominikanska. Hittade online =) )


Väntan...Sökningen blev:

1. Dominikanska Republiken
2. Krabi, Thailand
3. Teneriffa

Nu är det bara att vänta till jag kommer hem på semester innan jag får veta vart jag hamnar. Håller tummarna!!! Och passar på att längta lite till efter semestern, bara 9 dagar kvar till jag e hemma nu =)

Äntligen sökt

Då var sökningen avklarad!
När jag e hemma på semester får jag veta vad det blir, så det är bara att vänta å se.

Bara 10 dagar kvar till jag e hemma...

Nope, nu ska jag köra utflykt till Loulé!

Mamma: onsdag skulle passa perfekt! =)

Bestämt mig... Nästan...

Den sista är given men vilken sätter jag överst???
Vart vill jag helst? Tillbaka till älskade Krabi med Thailandsfolket och underbara Khun San som sjöng Job2do varje kväll jag å Alice åkte TukTuk? Eller till något nytt men där jag vet att jag gillar kulturen bland localsen?
Till Krabi där vi e fler researrangörer eller till en plats dit bara vi åker så att man blir "låst" vid sitt team?
Ja herregud... Meu Deus! Bara två dagar innan sökningen ska in... *pust*

Förtydligande av sökningen

Det är ju så att vi får söka tre alternativ varav minst ett MÅSTE vara någon kanarieö... Har egentligen ingen lust men eftersom vi måste så gäller det ju att hitta något där man kan leva i ett halvår.
Men jag behöver kanske inte säga vad som blir tredje alternativet...

Sökningen är här...

Jahapp, så var sökningen här. Fortfarande inte en aning om vart jag ska söka. Eller jo, aning har jag faktiskt men kan inte bestämma mig.
Så kära vänner  och familj... Kan ni hjälpa mig att rangordna dessa:

*Krabi, Thailand
*Bahía de Feliz, Dominikanska Republiken
*Kap Verde
*Södra Teneriffa

Eller något helt annat????

Bara gå in på hemsidan om ni vill se mer vad det är, ni vet vilken... (får ju inte skriva här)

Så ser tanebanan ut just nu iaf. Senast kl 12.00 på lördag ska det va inskickat.
Vi får la se vad det blir.

080808
"Stockhom, stockholm stad i världen. Stockholm, stockholm gör mig glad."
"Vatten, stan e full av vatten. Ååh vatten, lite grann i hatten."
"Stockhom i mitt hjärta."
"Ååh det är skönt, vad mitt stockholm e grönt."
"Det regnar här i stockhom i dag."

Många sånger finns om vår vackra huvudstad och....

Idag är det stockholmsdagen!!!


http://www.alltomstockholm.se/StockholmsArtikel.aspx?bid=1248365&kid=2

Mer stolt stockholmare än någonsin men önskar jag vore hemma för att festa och ha kul med alla på vår alldeles egna dag!

Imorgon har mamma 50årsfest me... Ha så underbart kul!

Om bara drygt två veckor kommer jag hem på semester =)


Sökningsångest

Bara en vecka kvar till sökningen och inte en blekaste aning om vart jag vill till vintern. Dominikanska lockar (men chansen liten att få), Sydafrika verkar häftigt (om det blir några svenska guider dit) och Krabi e säkert (var ju ok sist och jag vet att jag kan spara pengar där). Men lämna Portugalien känns kan jag lova. Men det är ju bara för ett halvår. Dock har jag blivit erbjuden jobb för ett annat bolag på paradisön men vet ju inte om jag kan komma tillbaka till nästa sommar då. Mycket att tänka på är det... En vecka går fort.
Då har desutom Linnea åkt hem =( Vi blir av med en medlem i Los Bearos de Gummi... Det går inte Linnea, det hör du ju själv! =)

Manta Beach ClubTre dagar i Lissabon varav en av kvällarna i Monte Gordo... Jag kan lova att jag var ett riktigt vrak när jag kom hem i lördags. Men... var ju hungrig så det blev att shoppa pizza i följa med Jeanette hem för lite mat och vin. Dealen var att vi skulle äta, gå ner till 42an för att dricka lite "te" och sen se hur vi kände för resten av kvällen. Det sprack ganska stenhårt iom att Jeanettes pojkvän Vasco dök upp dyngrak efter att ha festat på stranden hela natten och dagen (!). Så det blev ner till Nox för en drink. Mötte upp Roberto och sen begav vi oss alla fyra till Pedros nya bar i Manta Rota. När vi väl satt där så ansågs det att jag bara MÅSTE kolla in nya beach cluben en bit ner. Roberto åkte hem för att sova två timmar innan han började jobba å vi andra begav oss ner till Manta Beach Club. Väl där så lyckades Jeanette ordna så att vi fick varsitt VIP pass (för resten av säsongen =) ) å sen var det bara att gå in. Ett stort område med sjukt mycket folk å mitt på stranden. Techno å sånt e ju inte direkt min typ av musik men det var riktigt nice! Nästa gång ska jag inte sova ståendes dock utan ha sovit mig lite innan =)
Cyklade (!) hem vid 7 nångång å vinkade till de stackare som var påväg till jobbet... Mikket trevligt!