Anledning till trötthet

Igår kväll insåg jag varför jag varit så trött de senaste dagarna, eller iaf en konsekvens utav det. Jag tappade rösten, fick asont i halsen å hög feber. Idag har jag shoppat feberbedsättande och halsmedicin vilket gjort att halsen är mycket bättre men febern är kvar och jag är helt groggy.
Hoppas verkligen att jag är bättre imorgon!
För imorgon kväll ska vi flyga till Santiago och gå på konsert med Akon!!!!!!!
Bara över natten, vi är tillbaka igen söndag morgon. Ser verkligen fram emot och hoppas enormt att jag blir bättre till dess. Om inte annat lär jag säkert ligga tokdäckad de kommande dagarna. Finns en enda anledning till att jag är på jobbet idag... Håller alla tummar jag kan för att det här ska försvinna unedr natten.

Jobb, jobb och någonting annat

Här jobbas det mer än jag någonsin gjort *puh* å vi e alla mest trötta hela tiden, så sjukt trötta. Men igår trotsade vi det för ett par drinkar på Calema. Jag ville verkligen inte gå hem men min arbetsmoral sa åt mig att göra det iaf vid en något sånär lämplig tidpunkt så idag mår jag faktiskt helt ok. Även om jag är trött som en gris.

När jag så inte jobbar eller sover så håller vi på med lite annat som även det tar mycket av vår tid. Ett fåtal vet vad som är på gång men när allt är i hamn så lovar jag att hela världen ska få veta. Just nu är det oerhört arbetssamt och tidskrävande men resultatet blir min dröm =)

En vecka har gått

En vecka har gått sen jag kom tillbaka till ön. En vecka som har gått oerhört fort men samtidigt så känns det som att jag varit här väldigt länge.
Igår till exempel så pratade vi om uteliv och sånt och jag kläckte ur mig att "shit, jag har verkligen inte varit ute sen kvällen jag kom!". Då sa min goa finska kollega Maria att "men Isabelle, du har ju bara varit här en vecka" HaHa känns som om jag varit här en månad minst men blivit en tråkig hemmafru eller något. Vi har verkligen myst massor. Varit både i Santa Maria och i Espargos med vänner och familj samtidigt som vi haft en del tid på egen hand.
Internet och tid är en bristvara just nu (som alltid i början av en ny säsong) men snart är jag tillbaka i mitt vanliga lunk igen.

Hemma igen

Hemma igen. Ja det är så det kändes igår när jag landade, som att komma hem. Nu är jag i mitt rätta element och tillsammans med min kärlek.
Första jag mötte när jag kom ut genom tullen (efter att ha "fastnat" där. Polisen ville bara prata lite, inte kolla bagaget) var Otelindo som sa att Arikson skickat honom för att hämta mig. Han var tydligen kvar i Santa Maria och stupfull. Gissa om jag blev irriterad... Men när vi kom ut från byggnade stod ju Arikson runt hörnet å flinade som fan. Tack för den lixom =)

Hem till nya bostaden, en liten bungalow på ett av våra hotell. Var hur trött som helst men vi var båda hungriga å vad passar inte bättre då än en hambugare på Pinto Burger.. Vi tog en promenad in till Santa Maria och då kännde jag att jag ville gå förbi Calema för att se om det var någon jag känner som var ute å det var det. Värsta pusskalaset å jag bara svävade på moln över att vara tillbaka. Skulle dock bara säga hej å sen gå igen men innan jag han ut så hade jag en drink i handen. Så det var bara att va social en stund vilket iof sig var väldigt trevligt men satan va trött jag var. En snabb hamburgare blev det och sen hem för att sova drygt fem timmar innan vi båda skulle iväg till jobbet.

Nu sitter jag så på kontoret och myser. GulleFrida kom förbi för att hålla mig sällskap och prata en stund. Mycket som lär hända de kommande veckorna men sen så ska det väl plana ut å läggas på plats tror jag.

På besök i storstan
Har spenderat de senaste fyra dagarna i 08-landet Stockholm. Helt fantastiska dagar och för första gången på nästan fyra år så har jag verkligen njutit av att vara hemma i Sverige. En riktigt fin höst men för få dagar. Han verkligen inte ens med hälften av vad jag hade velat men det som hans med och de intryck jag fick med mig var helt fabulösa.
Tack alla som förgyllde mina dagar och förlåt alla som jag inte han träffa men som jag så gärna ville!

Vi ses igen till sommaren!


101010

Magiskt datum idag. Här är det inte så magiskt dock. Kallt som satan ute, naglar ska fixas och allt ska packas. Imorgon är sista rycket och på tisdag bär det av till Sverige.

Ska blir kalas att få hälsa på i ett par dagar, verkligen. Mycket som ska fixas hemma me och många som ska träffas (eller hur man nu säger). Men det något speciellt med Stockholm och tempot som är när jag bara har ett par dagar. Löv it!

Dock ska det bli fantastiskt skönt att få komma ner till No Stress landet på lördag. På lördag... ligger bra i munnen... Äntligen ska jag få komma tillbaka till den fantastiska ön och framför allt kärleken min. Få packa upp alla saker (som just nu bara är ett stort kaos), få träffa alla vänner (ett plus även med Kap Verde) och få börja jobba på riktigt igen (jobbet här består mest av städning just nu).

Så två ynka dagar vid den här tiden så är jag på väg från Arlanda in till 08-land och stannar till lördag förmiddag då flyget tar mig till mitt andra hem i Afrika.

Packningskaos

Packas för fullt. Eller packa är kanske fel ord. Det slängs, tvättas och sorteras samtidigt som både jag och Sina börjar få lite panik över allt vi såklart måste hinne se, äta och uppleva innan vi åker.
Så lite sömn och en lägenhet som ser ut som om den exploderat är konsekvensen av det hela. Satan vad jag längtar till tisdag nu, för då är det hela över. Å andra sidan så ska lär jag inte komma till ro förrän nästa söndag då jag äntligen är på plats i mitt paradis.

Väder

Shit va mitt humör påverkas av vädret. Kan bara tänka mig vilken berg-och-dal-bana det kommer bli om jag flyttar hem till Sverige en dag.
Igår var jag ledig och hade planerat en lång dag på stranden. Vaknade runt lunch av att mamma ringde (heoppas du blir bättre snart!).
När vi hade pratat klart tittade jag ut genom fönstret eller ska jag säga Försökte titta ut genom fönstret... Det var typ svart ute och regnade som fan. Där rök den dagen på stranden!
Det var bara att lägga sig i sängen igen och titta på en del av de filmer jag redan sett 3 miljoner gånger. Mycket roligt, inte.
Efter ett tag var jag så uttråkad att jag tog min externa hårddisk och gick ner till kontoret för att plugga lite inför vintern och skriva på utflyktskompendium. Tänkte att jag lika gärna kan göra det nu så att jag får mer tid med min kärlek när jag väl kommer dit.

Chattade lite med en av hans kompisar och skrattade gott åt hur lika jag och kärleken är ibland. Jag gnäller ju en del om att dagarna just nu har minst 50 timmar per dygn. Vet dock att jag inte sagt något om det till honom för jag försöker alltid hålla humöret uppe när vi pratar. Men då hans kompis berättade att Ari tycker att varje dag känns som ett sekel nu när det är så kort tid kvar till vi ses, då kom leendet över mina läppar. Att vi säger samma saker samtidigt och resonerar på samma sätt gör bara att jag längtar efter honom ännu mer.

HaHa läste just igenom inlägget och insåg att alla mina inlägg numera, oavsett hur de börjar, alltid slutar med att jag skriver om Ari. Jaja, det är väl så det är...

En ynka vecka kvar nu till mina saker är packade och jag väntar på att åka hem till 08-land!!!
Ser verkligen fram emot några dagar med nära och kära innan jag åker tillbaka hem till Afrika och min stora kärlek i livet.

Idag skiner iaf solen igen så nu blir det stranden innan det är dags att packa det sista välkomstmaterialet för den här sommaren.

Telefondag

Skypar med PrideSussie - såå kul!
Å har haft ett långt långt samtal med Carina idag me - fabulöst!
Vet att det inte är officiellt ännu men massa massa grattis till Carina!!!!!!!
Har även hunnit med ett kvalitetsskype med Marika - miss you som fan!

Har varit på tur idag me. Shoppat det sista jag behöver innan jag åker och så åkte jag till Pego do Inferno i Tavira. Ett helt fantastiskt vattenfall. Hur mysigt som helst. Hade jag haft min kärlek här så hade vi nog varit där massor men en så romantisk plats fick mig mest att känna en otroligt stark längtan. Jag är dock oerhört glad över att äntligen åkt dit. Har hört så mycket om det men under mina två somrar här aldrig sett det själv.