Rökning är kanske en bra idé trots allt...Jag har gått och varit röksugen till och från sen jag tog min paus från cigaretterna för nästan 11 månader sen. Senaste månaderna har det varit riktigt jobbigt, på riktigt!
Nikotintuggummin och annat bra å ha existernar inte här i Afrika så jag har fått klara mig utan bäst jag kunnat, vad det innebär av humörsvängningar och annan abstinens. Mina nerver har inte mått bra, framför allt utav andra orsaker men avsaknaden utav nikotin har inte direkt lugnat ner mig... Ja, vi vet vad som kommer nu...
För en vecka sen bestä,de jag mig så för att ta en cigarett. Det var ett medvetet val och tillsammans med ett glas vin var det sjukligt gott!
Röker dock inte som förr!!!
Ett par cigaretter under en utekväll har jag bestämt mig för är ok och det står jag för! Dock ska jag under den kommande semestern köpa upp mig på nya nikotintuggummin. DET är vad jag vill men jag måste tänka på mitt eget välmående i alla situationer.

Nedräkning för semstern

Jag måste börja ta semester tidigare under säsongerna, för energin är helt slut sen ett par veckor nu. På fredag är det iaf dags. Vi jobbar halvdag och sen hoppas jag på att hinna med en katamarantur innan det är dags att åka till flygplatsen. Hade det inte varit för Daniel och Ari så hade jag på riktigt inte överlevt den här säsongen på det sätt jag har, de är det bästa jag har här. Vet att jag sagt det för men kan inte påpekas för många gånger. Daniel fyllde år i lördags, 29 blev han. Hade gärna velat fira det tillsammans med honom men eftersom det var en lördag så åkte de tillbaka till Boavista. Nästa år kanske jag ska söka dit istället?
Anyhow, semestern närmar sig och jag kan inte tro att det verkligen är dags. Tiden kan inte gå nog fort nu... Ska bli helt fantastiskt. Hoppas bara att vi får vårt bagage nr vi kommer fram till Gran Canaria annars kan det bli lite väl mycket shopping, fast det är inte fel det heller =)
Två underbara kanariska- och madeiranska veckor, can't wait!

http://www.thomson.co.uk/cruise/ships/island-escape-ship-details.html


Jag ska hem!!!!!


Ja så känns det. Som om jag ska hem till sommaren. Tillbaka till underbara Monte Gordo. Bättre kunde det inte bli!
Nu ska ut å firas =)

Olidlig väntan, igen...


Jahapp, så var det så dags för placeringsdag igen. Ångesten är påtaglig, fast faktiskt inte lika hemsk som den brukar. Det ska bli skönt att äntligen få veta och utifrån det kunna fatta ett beslut. Har dock en känsla av att kvällen kommer fyllas med mer känslor än vanligt. Idag fattar jag inte att jag utsätter mig för det här frivilligt, två gånger om året... Well well, ikväll är det iaf dags för sommarens besked. Några timmar att slå ihjäl, en hel evighet!


Tiden står still

Tiden står verkligen stilla. Måndag känns som en evighet bort nu när det enda jag väntar på är att få besked. Semestern är två veckor bort men känns som ljusår då det är så många beslut som måste fattas innan det är dags att koppla av, och koppla av behöver jag! Meu Deus vad den här semestern är välbehövlig.

Lever i himmelriket och bara älskar det här stället samtidigt som somliga saker här är så frustrerande så jag blir galen. Den här säsongen är säsongen då mycket hände i mitt liv, det är ett som är säkert. Nu skajag bara ta mig ut på andra sidan på ett bra sätt. Jag vet vad jag vill men måste hitta ett sätt att ta mig dit, förhoppningsvis även med den jag vill.

Regn

Igår hade vi team dag. Vi började dagen med att lära oss laga nationalrätten catchupa och sen begav vi oss till stranden. Efter en stund i solen fick teamdagen ett snabbt slut då himlen öppnaden sig och regnet föll. Retaurangen där vi skulle äta på kvällen är under bar himmel så vi får skjuta på den en vecka.

Just nu så väntar vi på att få veta vart företaget vill sända oss i sommar. En vecka kvar innan vi får besked och sen är det dags att verkligen ta tag i ett ordentligt beslut.
Mår kalas och njuter utav det mesta här men kan tyvärr inte berätta allt här i bloggen just nu.

Drygt två veckor kvar till semester, som jag längtar!