Inte bra ännu

Jobbat några dagar men hemma igen för att vila. Hjärnskakning och inflamation i nacken säger doktorn, så det är bara att knapra tabletterna hen gett mig och se glad ut. Men det är iaf på bättringsvägen. Varmt är det nu me. Idag harvi haft ca 39 grader i skuggan. Sinnes!
Men snart br det av mot kalla Sverige, om än bara för två dagar.

Här kommer lite bilder på bilen och från teamdagen vi hade på min födelsedag:


Krock

Finns det ingen bergochdalbana far man skapa sig en egen...
Kramades lite val mycket med en lyktstolpe i ett dike imorse... Holl pa att bli pakord snett bakifran och instinkten sa mig att vaja, vilket jag gjorde. Resultatet blev att bilen fick sladd, borjade spinna och ca 100 meter senare stannade bilen med mig i ett dike efter att ha tagit med sig en lyktstolpe. Sager ju att thailandare kor som idioter!
Sjalv kom jag undan med blotta forskrackelsen och mar bra nu.

Har hunnit med lite sen sist me. Kick Down med konkurenterna; spannande och riktigt underhallande kvall. Har oxa varit pa korvtavling pa var danska resturang. Den som at flest korvar pa 12 minuter vann. Jag fick i mig 4 och en halv vilket var 2 mindre an den som vann men jag tyckte det var bra iaf. A jag lovar att det kommer att droja innan jag ater korv med brod igen!

Nu ska jag hem a vila lite igen. Aterkommer med bilder senare (i vanlig ordning) =)
Puss pa er alla!

Kommer hem på besök!

Japp, helt sant. 15 och 16 april är jag hemma samt förmiddagen den 17e. Kommer inte hinna träffa er alla men pappa, mamma och Angelica bara måste jag hinna krama på. Bor hos Carina så vi hinner oxå med lite kvalitetstid.
Fyllde år i tisdags och då hade vi oxå teamdag. Ut på Tup island, Poda island och avslutade dagen på Ton Sai, Railay. Riktigt mysig dag!
Pierre ringde och grattade me, underbart kul =)

Däremot hade jag hoppats på ett litet ekonomiskt tillskott när jag fyllde men det uteblev så min plånbok är inte den roligaste att umgås med just nu. Men det får funka. Snart kommer jag hem och sen får jag åka till mitt kära Portugalien =)

Tack alla för alla grattulationer!
Älskar er!Här kommer lite bilder från de senaste veckorna:


Kick On:Utflykt:


Thai cooking:


Utflykten

Utflykten gick hur bra som helst!
Denna vecka ska jag ha den igen + att vi borjat med en ny utflykt som jag oxa ska ha. Det ar den som jag och Lis var pa forra sondagen. (och ja... bilder kommer... vet att jag e seg pa det)

Alskar era kommentarer saaa mycket!!!
Betyder massor att fa, verkligen!!!

Langtar verkligen efter portugal nu. Har fatt ett preliminart datum men det skulle bara innebara ett fatal timmar i sthlm sa jag har bett om en natt till. Definivt svar borde komma under veckan och sa fort jag vet sa ska ni fa veta.
Maste till flygplatsen nu (for att gora er lite glada kan jag meddela att det just nu osregnar ute och sa har gjort mesta tiden de senaste tva veckorna).

Ta hand om er alla sa hors vi snart!

Utflykt

Pa fredag ska jag ha min forsta utflykt. Ska bli kul men lite skrammande att hinna lara mig allt till dess. Mycket att plugga. Skulle aldrig klara det utan underbara Tanja som alltid finns dar!
Annars hander det inte mycket nytt. Langtar mest till Portugal och narmare mina bejbs pa Madeira. Shit va jag saknar er!

Jo just det, jag och Lis var pa Sunset Cruise igar. Sa sjukt mysigt!
Det ar en av de basta utflykterna har, latt.
Tack Lis for en toppendag!

(bilder kommer som vanligt nar jag val far ner datorn till internetcafet...)