Fy satan vilken väck helg!Fy i helvete vad det festats igen =/
I fredags var vi hos Maria på förfest innan vi drog vidare till Martin på mer förfest. Efter mycket om å men så gick vi ner till Copa där det dansades till sista låten tystnat och vi insåg att det nästan var helt tomt i lokalen... hehe
Riktigt lyckad kväll!
Bortsett från att Francisco med all säkerhet inte lär prata med mig igen, det är synd som fan... Men träffade en riktigt het kille =P Inte ett ord engelska pratade han heller. Eller jo, han kunde nästan säga "Hello"...  Han var från Porto å var riktigt go. Kommer tillbaka hit om två veckor så det ser jag fram emot. Kanske ska försöka bättra på min (obefintliga) portugisiska till dess...

Så kom lördagen och återigen förfest hos Maria. Eller förfest å förfest... Jag, Maria å Fia satt å kollade på Grease och gäspade konstant. Ingen var på direkt partyhumör men jag så sugen på att gå till Copa iaf så till slut så gick vi dit med en full Madde och hennes pöjk.
Träffade Portokillen igen men tappade bort honom ganska fort för det var så sjukt mycket folk!
Jag å Fia drog till Chameleon en sväng me. Kul som fan eftersom jag inte varit där på evigheter men jag röstar fortfarande på Copa =)

På söndagen blev det pizza med Maria å Fia å senare mötte jag upp Portokillen å hans vän å shakeade lite på Chameleon innan de åkte hem till Porto och jag hem till mig för att sova mig pigg för att träffa pappa på måndagen =)

Mammas veckaHade verkligen glömt hur sjukt god Espetadan är på Viola. Men i lördags blev jag påmind och mamma å Kentha fick njuta de me. Då var vi på ötur och avslutad som sig bör på Viola. Kentha blev bjuden på både Poncha å Brandy och vi njöt verkligen av sjukt god mat. Vi drack även poncha i Serra de Agua, den tyckte mamma var bättre. Tyvärr hade vi inte vädergudarna med oss men vi såg iaf Cabo Girão, Serra de Agua, Paul do Serra, Porto Moniz, Santana och Camara de Lobos.

Vi har oxå hunnit med en katamarantur. Tyvärr var Pedro ledig men vi njöt av Pilot Wales och av att segla så oss gick det ingen nöd på. Å besättningen var så goa å hjälpsamma.
Vi var oxå uppe en sväng på jobbet å häsade på och vi har provat Madeiravin.

Har varit sjukt nice att ha mamma å Kentha här!
Vi har gjort så mycket men ändå hunnit sola och dricka grön sangria =) Så lite färg (och extra kilon) har man fått under veckan. Ett nytt ragg skaffade jag mig oxå. Vår goa servitör på Porto Mare... Får se om han tar sig loss å gör oss sällskap på Copa i helgen.

Tack mamma och Kentha för en underbar vecka!
Älskar er!


Fantastisk helg!Har ju inte hunnit skriva nu då jag haft stor besök (mer om det i nästa inlägg) men förra helgen var en riktigt kalas helg. Lätt den bästa på länge!
Helt underbart att va tillbaka i gemet igen.

Fredagen började med kräftskiva på jobbet. Svenska kräftor (!) å massor med sprit... Kan ju bara sluta på ett sätt här nere. Men klok som jag är så när folk började bli lite väl dräggiga ringde jag min kära vän Paulo å såg till att få skjuts hem. Han e snäll han. Tur för mig att han bor så nära =P

På lördagen var det upp tidigt och bege sig ner mot hamnen. Det var riktigt roande å se hur de andra såg ut som hade varit ute å festat hela natten =)

Så var det ut med katamaran som gällde, SeaBorn denna gång så var ordningen återställd å jag fick flörta med Pedro. Lilla Linn däremot gillade besättningen inte så henne låste de helt sonika in på toaletten en stund, med min tillåtelse då förståss, men det var helt Carlos idé.
Den stora delfingrejen man ser på första bilden e egentligen en sjukt stor val!
Fick tyvärr ingen bra bild på den men man ser hur när den va å det var riktigt läckert kan jag lova.

På kvällen sen begav jag mig ner till Stefan å co på förfest å där va det drag vill jag lova. Fan va jag gillar vissa av de nya asså... Så jävla goa!
Å du Sebbe; en thaimiddag är du skyldig mig ;-)
Kvällen avslutades på Copa där jag flörtade hejdlöst med Francisco som vanligt, min snygga vän i baren. Lika kul varje gång å se hur generad han blir :-)


Kräftskiva

Ikväll har vi haft en grymt trevlig kräftskiva på jobbet. Svenska kräftor en massa gott *mums*
Å som vanligt alldeles för mycket av< det alkoholhaltiga slaget så som den vuxna människan man är så åkte man ju hem. Men riktigt trevligt har vi haft det. Å imorgon ska vi ses kl10 i hamnen för katamaran tur så jag borde sova nu egentligen men väntar ju på Paulo... Så fort han bara kommer innanför dörren så ska jag sova. Bilder kommer senare i helgen.

Puss på er alla där hemma!

Utelåst!I lördags var jag iväg på katamaran tur med SeaPleasure, inte SeaBorn för en gångs skull, med alla grabbar. 12 pers och sjukt kul hade vi!
När jag skulle gå hemifrån för att möta upp grabbarna nere i hamnen så insåg jag att det inte gick att låsa dörren!
Hur mycket jag än försökte så gick det inte. Så det var bara att ringa en låssmed å vänta i två timmar på att han skulle dyka upp, för att på mindre än 15 sekunder få upp dörren utan att behöva byta lås *suck*
15 sekunder å 60 euro... Bra timmpenning där. Kanske ska man sadla om å bli låssmed =)

Idag är det den 5 september...
Det betyder att jag idag varit på ön i exakt ett halvår. Satan va tiden går snabbt när den står still!
Mycket har hänt ändå senaste halvåret men ändå känns som att det var för bara ett par veckor sen som jag sa hejdå till Anne å pappa på Arlanda.

Senaste veckan har vi fått ner en massa nytt folk åsså. Gött med lite nytt äntligen!
Så i helgen händer en hel del. Kim var så underbar at han köpte med sig hela 3 kilo kräftor när han var hemma på semester så nu blir det kräftskiva med hela kontoret på fredag.
På lördag ska jag å de två nya tjejerna Linn å Matilda iväg med SeaBorn (så var ordningen återställd med katamaranen ja) å på kvällen har Pamira avskedsfest eftersom hon åker hem på tisdag så då blir det nog utgång, något jag ser fram emot eftersom jag faktiskt inte varit ute å dansat på 3 månader.

Sen är det nästan tisdag å då får jag krama på mamma å Kentha i en hel vecka =)