Första tiden på Sal

Så har två veckor gått. Mycket jobb, mycet studerande och nu även sjukdom. Bakterierna här är inga min kropp bekantat sig med förr så den har fått sig en chock men det ger snabbt med sig. Vi har varit på ötur, vi har haft Kick Off och igår hade vi vår första ankomst.
Här kommer lite bilder:Har nu skaffat internet hemma så då å då finns jag på skype å msn. Närmast är jag på skype på lördag. Pga av tidsskillnaden så blir det antagligen eftermiddag/kväll i Sverige. Mitt svenska nummer går bra att sända sms till men vänta er inte svar om det inte är absolut nödvändigt, det må va billagre med sms än att ringa men fortfarande så rekommenderar jag att ni ringer mig på skype. På lördag till exempel =)

Suvi 30 och ankomst till Kap Verde

I söndags fyllde Suvi 30 år!
Det tänke jag fira redan förra måndagen med en överraskning på morgonen som start vilken vi tyvärr fick ställa in då det regnade helt sjukt mycket. Istället besökte vi Palma akvarium och åkte sen ut till Sant Elm för att äta en god lunch. Vi fortsatte sen upp till Alcudia och spenderade en riktigt mysig natt på hotell Las Gaviotas, riktigt bra hotell med hög klass =)

När sedan födelsedagen kom på riktigt hade vi en trevlig kväll tillsammans med de södra teamen hemma i lägenheten.

 

Min sista dag på Mallorca i tisdags så gjorde vi ett nytt försök med Suvis födelsedagspresent. Det som skulle vara en stor överraskning, men rutinerad guide som hon är så hade hon redan listat ut att vi skulle bege oss upp i luften. En riktigt lyckad morgon som gav oss en fantastisk utsikt över Mallorca!

 

I onsdags anlände jag så äntligen till Kap Verde!

En primitiv ö, absolut, men bättre än vad jag föreställt mig. Det har varit, och är, hektiskt så här i början men jag har en känsla av det blir en fantastisk säsong här på Sal. I natt anländer även Suvi =)
Bilder å sånt kommer efter hand som ni vet... No stress =)