I väntans tider

Var i stockholm förra veckan. Mycket mycket trevligt men tyvärr hann jag som vanligt inte träffa alla jag ville, men det är dessvärre så det är. Dagarna på huvudkontoret var oerhört bra och intressanta. Hade dock önskat att få ta med mig all den energi det gav mig direkt ner till vinterns utmaningar men istället sitter jag nu här igen, tillbaka på Mallorca, och känner hur rastlösheten kryper i kroppen. En vecka kvar, en vecka av packande, städande och tidsavsittande. Dagen som jag väntat på sen i våras närmar sig dock. Fort går det inte men om bara en vecka är jag äntligen på väg till Cabo Verde!

Blev ingen lång nedräkning

Kommer till den kungliga hufvudstaden redan på måndag!
Bor hos Anna C fram till onsdag då jag flyttar in på Zinken för att tors-fre har Kick Off på HK. Lördag morgon åker jag sen tillbaka hit för att den 7/10 bege mig till mitt nya hem på Kap Verde och ön Sal.

Så alla som befinner sig i sthlm nästa vecka och vill ha lite sällskap; RING!

Ännu inget datumVäntar fortfarande på att få ett datum för hemresa härifrån men min destinatins chef är på semester så det lär dröja iaf en dryg vecka till innan det kommer någon flygbiljett. Dock så ser det ut som att jag åker ner till Kap Verde i början av oktober vilket ju är ganska så snart...
När jag kommer hem så måste det shoppas rejält!
Hygienartiklar, en del mat, solkräm å kläder (dock ej vita). Det finns inte mycket att shoppa där så då får det shoppas innan. Så hål i plånboken av shopping och övervikt är det jag har att se fram emot men jag längtar =)