Hej då, igen

Så var det då dax att åka tillbaka till fastlandet igen. Något jag verkligen ser fram emot, tro inget annat. Men det känns verkligen sjukt att åka igen, veckan har gått så otroligt fort å jag har ännu inte hunnit med riktigt allt jag ville och heller inte fått krama på alla jag ville. Men men, jag kommer ju tillbaka... Det säger ju alltid Francisco. Å e han så säker så blir det väl så =)
Gårdagen avslutades med middag med Madde å Maria å ett besök hos Atte å Asse i Barreiros, mina gamla kvarter. Nu åker jag strax till flygplatsen. Tack alla för den här veckan! Kommer sakna er (igen)!

image461

Underbart e kort, för kort!

Vill ligga mer vid poolen, vara mer på Jam, Irländska å B2, äta mer Madeiramat, dricka mer poncha å pe de cabra och framför allt få umgås lite mer med mina darlings och portugriserna.
Kommer att sakna er så sjukt mycket och tårarna kommer att rinna när jag återigen lyfter ifrån denna sagoö. Låstaslandet kallar somliga det för... Å ja, saker å ting är väldigt underliga här men ack så underbart. Aldrig mera somliga saker men alltid återvända till Maderia. 
Dags att gå ut på sista middag å poncha ikväll med Madish och Mariahezten. Snart återvänder båda heztarna till Svedala me... Underbart e kort, för kort men ack så trevligt! 


Ingen rast ingen ro, men underbart

Meu Deus vad jobbigt det kan va med semester. Inte en lugn stund å stackars Madde har blivit uppsläpad varje morgon, ingen lugn å ro här inte. Vi har varit på värsta mysiga ösaffarin, i två hela dagar. Det har varit fullt upp på kvällarna och igår avslutades hetsen med den obligatoriska Schlagerkvällen, igår på Colina de casa branca, Vila Lusitania. Dagen idag ska spenderas vid poolen och så ska jag träffa lite portuvänner och imorgon same same, sen är det redan slut å dags att återvända till fastlandet. Men jag saknar faktisk bejbsen där så det ska bli skönt att komma hem.


Bilen som Vespas fick oss att glömma

Ja, herregud... Madish sällskap å Jam å Vespas... Vi skulle hyra bil imorse men när Anna väcker mig med ett sms kl 12 å jag inte sovit många timmar så sket vi i det å softar vid poolen idag istället. Men satan va kul! Å satan va portugriser! =) Å underbar Vespasburgare =P
Gårdagen började med en promenix ner till hamnen för piccado och katamaran. Riktigt många delfiner såg vi, nice! Sen åt vi lite prego innan vi begav oss hem för sushi och safari. Ner till Poncha by meter för att krama på Stefan &co, begav oss sen till Irländska för att sluta på Jam och Vespas. Det är ngn form av portugrisholiday idag så alla är lediga vilket gör att det var sjukt mycket folk kvar när vi gick hem imorse samt att alla tre klubbarna i hamnen hade öppet emellen. Mikket trefligt som Madish skulle sagt.


Hemma igen

Ja, det känns faktiskt så, som om jag e hemma. När jag landade igår kom tårarna direkt, av glädje den här gången. Allt bara känndes så bra att va tillbaka. Tessan å Maria koma och hämtade mig på flygplatsen. På vägen hem stannade vi i Canico för en snabb poncha innan vi åkte vidare hem till Madde som väntade. Vi sa det allihop, att visst bor folk inte i den lägenhet det ska och det är många nya här som jag aldrig har träffat men på ett sätt känndes det verkligen som att jag aldrig åkt härifrån. (Vilket iofs är lite halvtragiskt men själva känslan lixom...).
Vi gick ner till Bar no2 för en riktig poncha (ååh vad jag längtat) å vad hittade vi inte där om en massa navy´s att titta på. Trevligt trevligt!
Idag ska det hälsas på på jobbet, ätas sushi på Dolce Vita, ätas piccado och mysas i hamnen innan det ser ut som Veshpas ikväll.

Jag är verkligen tillbaka hemma igen, på min kära ö.
Men vi får väl se vad jag säger när veckan har gått =)

Å så regnar det...

Regn å 15 grader är vad vi får stå ut med just nu. Finns inte mycket att göra här när det regnar förutom att gnälla över hur kallt det är...
Om bara fyra dagar åker jag iaf till mina darlings på ön vilket ska bli helt fabulous!
 På söndag har vi Kick Off i Albufeira vilket oxå är en höjdpunkt =)

Uppdeteringar å bilder kommer nästa vecka.

Biljett shoppad

Biljett köpt å klar till Madeira nu!
Ska bara iväg å shoppa tågbiljetten oxå så att jag kommer till Lissabon me. Resan ser ut som följande:
20/5: 5:47 från Vila Real se Santo Antonio till Lissabon
         17:05 från Lissabon till Funkis där jag landar 18:45

27/5 10:00 från Funkis till Lissabon
         13:20 från Lissabon till VR där jag är 18.37

Annars är allt bra. Händer inte så mycket nytt direkt. Vi har testat en del uteställen å vi trivs kan jag lova =)

Här kommer lite bilder (som vanligt så får ni be om uniforms- och karaktärsbilder via mail) :

Semester

Har fått en vecka semester beviljad om knappt tre veckor så då bär det av till.... MADEIRA!!!!
Ska bli helt underbart att få träffa alla darlings igen! Saknar er så sjukt mycket!
Bara Tap kan bli normala och sänka ner biljettpriserna igen så att jag kan shoppa en biljett (de har höjd över helgen...) så kanske det känns att det är på riktigt me...

I övrigt så är äntligen säsongen igång å de första gästerna kom i tisdags. Dock är det fortfarande en hel del att göra. Ska tex ha en tung utflykt till Lissabon på lördag som jag inte ens har börjat skriva så det blir att låsa in sig imorgon, men det ska bli kul att få komma ut å jobba lite mer på riktgt å när jag e tillbaka från den underbara ön med de underbara människorna så har man nog lite mer tid till att bara njuta.