Första veckan i Portugalien

Har nu tagit mig till Portugalien och Monte Gordo. Sjukt mycket att lära sig och mycket nytt men jag tror att det blir en bra säsong, Hunnit med att besöka Lissabon och Sevillia och att se en massa annat. Idag är första dagen utan kofta och halsduk me så det börjar bli rktigt angenämt =)
Här kommer lite bilder från sista tiden i Thailandet och från första veckan i Portugalien:

Thailand:


Portugal:


Sevillia:

Sverigebesök

Kort men otroligt intensivt. Vissa har jag tyvärr inte hunnit träffa alls. Har varit två KALLA dagar men riktigt mysigt att träffa familj och å så.
Haft det bra men nu är det snart dags att bege sig till Portugalien. Borde egentligen packa istället för att sitta här men jag e ju som jag e med packning...
Återkommer från Monte Gordo inom snar framtid.

Sista dagen!

Shit va konstigt det kanns. Sista dagen har. A nyarsafton oxa, herrgud sager jag bara!

I torsdags akte jag till Phuket och Kata for att krama pa Elin och co. Hade en sightseeingtur pa vagen dit (NEJ, jag korde inte vilse... Ok da, jag erkanner)
Hade det hur mysigt som helst. Han med en svang till Patong pa fredagmorgonen for att ata frukost med pappa sen bar det ivag tillbaka till Kata igen. Val tillbaka i Aonang igar insag jag att jag borjade bli sjuk. Mycket riktigt, imorse vaknade jag med hog feber. Men jag har fatt sa mycket piller av var kara lakare sa jag hade precis vad jag behovde, bara att knapra sa madda jag genast battre.
Hade transfer till flygplatsen nu pa kvallen. Har nagra jattefina bilder pa mig och pappa (som flog hem fran oss idag). Tyvarr far jag ju inte lagga upp dem men de finns att fa pa mail =)

Just det, nyarsafton idag eller Songkran som det heter pa Thai. Det ar helt otroligt hur varenda manniska i ett helt land pa samma dag forvandlas till fyra ar igen... Sjukt vattenkrig precis overallt a som gradde pa moset smorjer man inte varandra (och bilar a sant me) med puder. Vitt puder, rosa, gront... U name it!
Helt sinnes. Men vissa tyckte det var sjukt kul. En annan gick dar med isn uniform och gjorde allt for att undvika att bli attackerad ocg jag lyckades!

Imorgon aker jag hem. Letar fortfarande efter en sarskilld vaska som jag sett i Patong och inte kunnat glomma sa jag maste bara ha den men eftersom det ar nyar sa ar allt stangt... Vi far val se imorgon. Annars ska det bli sjukt skont att komma harifran och fa aka till Portugal!
Men innan det far jag krama pa mamma, syster a carina i sverige!

Ses snart folket!

Teamdag

Ï lördags bar det av till Koh Lanta där det vankades middag med vårt familjehotell där. Lååång resa dit då vi fick vänta på färjorna i en evighet men väl där var det underbart!
Jag och Rie bodde tillsamman i en svit med poolaccess!
Vi åt en god middag och sen njöt vi mest av vårt lyxiga rum. Morgonen efter vaknade vi, satte på oss bikinin och bokstavligt talat ramlade ut ur rummet rakt ner i poolen. Det är vad jag kallar en perfekt arbetsförmån =)

Den här veckan går mest ut på att bli klar med allt och börja packa inför hemresan om bara en vecka. Åker antagligen till Phuket på torsdagkväll och stannar till fredagkväll för att säga hejdå till Elin, Kristoffer och Anders (och förhoppningsvis Andres). Känns skumt att det redan är dags att åka, tiden har gått oerhört fort.På besök i Patong

I måndags vaknade jag av att jag fick sms av pappa, ca kl 11. Insåg att jag faktiskt var ledig och tyckte att det var synd att jag satt i Aonang och han & Ann i Patong. Samma land men ändå så långt ifrån. Kollade snabbt på schemat och insåg att ingen skulle ha bil på eftermiddagen. Fick ett infall att ta en bil och köra dit, tre timmar dit och tre timmar hem...
Ringde Rie som också var ledig och frågade om hon och hennes väninna som är här på besök ville följa med, vilket de ville.
Så jag messade tillbaka till pappa och frågade om de ville ha middagssällskap, bara så där... Å det ville de ju =)
Så jag, Rie och Maria satte oss i bilen och körde hela vägen till Patong. Längs med vägen ringde vi våra kära kollegor i Kata/Karon och berätta att vi tänkte komma å hälsa på i deras revir.
När vi väl kom fram lämnade jag Rie och Maria för att bege mig till pappas hotell. Det visade sig trevligt nog att vi hittat en parkeringsplats ca 20 meter från baksidan på hotellet. Trevligt trevligt =)
Kramade på pappa å Ann, sen gick vi ner till stranden för att äta lite.
Efter att ha sagt hejdå till dem mötte jag så upp Rie och Maria igen för att ta en drink. Under tiden hade vi fått veta att några av våra kära kollegor skulle komma och möta upp oss i Patong för middag. Alltid lika underbart att träffa dem och att få krama på Kristoffer är aldrig fel.
Vi hade riktigt trevligt och när vi väl började prata om att gå vidare insåg vi att klockan redan var efter midnatt. Vi hade ju ca tre timmar körväg tillbaka till Aonang och jobb som väntade morgonen efter så vi bestämde oss för att det dessvärre var dags att bege sig hemåt. Hade verkligen kunnat stanna ett par dagar till, vi hade det sjukt mysigt. Det är ju inte varje dag man får krama på familjen heller så bara det kan jag leva på länge. Fast nu behöver jag inte leva på det så länge eftersom att pappa kommer tillbaka hit nästa helg och sen åker jag ju hem och får krama på resten av familjen och Carina me!


Ses snart!
(eller som vi säger här: Seewiew soon!)

(Finns lite nya bilder i tidigare inlägg me)