Hatar att va sjuk

Har varit sjuk i över tre veckor nu. Feber, ingen matlust å det jag väl äter det spyr jag upp igen. Å så är jag kontstant trött. Efter ett antal prover hos läkaren vet jag nu vad det är å det är inte roligt alls. Väntar dock med att skriva det här till jag är bättre, vill inte skrämma någon. Men det är skönt at veta vad det beror på. Det kan nog va sämsta timingen ever iaf. Inget sex på två veckor och ingen alkohol på en månad.
Kul att jag har drygt två veckor kvar här, besök i sthlm, semester i Marocko och första veckan på säsongen i Portugal å jag kommer inte kunna festa på riktigt... Det som känns värst just nu är den korta tiden jag har kvar här. Jag vill verkligen spendera den så effektivt jag kan men det enda jag kan (och får) göra är att ligga på soffan eller i sängen, kul kul...

På måndag kommer iaf Angelica å läkaren sa att jag skulle må bättre från måndag om jag vilade i helgen så hoppas verkligen att jag kommer att ha all energi jag vill när hon är här. Ses i övermorgon älskade syster!

Marocko baby!Åker till Agadir 17-21 april för att hälsa på Idris, vår kära utflyktsguide från semestern. Ska bli riktigt kul med ett par dagar i det konstiga landet.

Så det blir sthlm 12-16/4, agadir 17-21/4 och sen sthlm igen 22-23/4. Massa flygande men jag ser verkligen fram emot det!


Njuter till max

Njuter allt jag kan av min sista månad i paradiset. Jag älskar livet här och vill verkligen inte åka härifrån =(
Visst ska det bli kul att spendera sommaren i Portugal, absolut, men det är vemodigt att tänka på att jag måste åka härifrån.
Inte mycket bilder som tas för tillfället, men det ändras förhoppningsvis när syster kommer på besök om en vecka!!!! Ska bli helt fantastiskt att få visa henne "min" ö. Det blir en lugn vecka när hon är här med massa tid på stranden och gott sällskap.
När hon åkt har jag dock bara en enda vecka kvar här innan jag måste åka, men det gör för ont att tänka på så det lämnar vi för nu. Först kommer Angelica hit =)

Dags att byta destination… igen

Tiden går fort när man har roligt och det har jag verkligen haft den här säsongen. Snart är det dags att bege mig mot Portugalien för sommaren men först blir det ett besök i Sverige.
Jag kommer hem till stockholm 12-22 april.
Med så lång tid emellan destinationerna funderar jag på att åka någonstans. Håller på att kolla biljetter till Brasilien och Madeira, eller kanske blir det en sista minuten någonstans. En hel vecka kan dock bli mycket eftersom tiden i stockholmsland då blir så väldigt kort så fem dagar i Brasilien eller på Madeira vore perfekt. Så i födelsedagspresent nästa vecka vore det oerhört populärt med ett semesterbidrag ;-) Saker har jag ändå för mycket, det blir tufft att packa om ett par veckor..


Semesteruppdatering

Tillbaka på Kap Verde efter en härlig semester!
Vi har sett fler nya platser, träffat många vänner och framför allt shoppat som galningar =)

Bilder kommer här:


Funchal är inte som vanligt

Under vår semesterkryssning skulle vi besöka Madeira. Dagen innan ringde Tess å sa att vi nog inte skulle kunna komma dit då Funchal var ett katastrofområde. Vi hade även sett inslag på BBC och insåg att vi inte skulle kunna komma in i hamnen men att det annars inte var så farligt. Här om dagen besökte jag dock Maddes blogg och då insåg jag vilken tur det var att vi inte åkte dit!

 

Här är några av hennes bilder:


Före; Utsikten från kontoret, en helt vanlig dag i Funkis


Efter; tagen från samma plats men efter regnet.