Vacker

Hittade en dikt idag. Den är på rim, vilket jag brukar ha väldigt svårt för. Men den var så vacker och stämde så otroligt bra in på hur jag känner för en viss karljävel... =) (Saknar dig som fan vet du...)
Här är den iaf:


En kram är ingen fara
Bara två kroppar som möts
Ja, så tänkte jag
När jag i din famn inneslöts

Min kropp minns
Likaså min hjärna minns
Att smälta ihop med dig
Är det skönaste som finns

Nu kanske jag överdriver mycket
Men det är väl ok
Du är så go och söt
Kan inte få nog av dig

Vi skulle ju inte ses mer
Var det inte så
Men är man lika bra som vi
Hur svårt är det inte då

Vet att du inte tror mig
Om jag säger att du är söt
Då vill jag bara ge dig
En puss
Innerlig och blöt

Nu slutar jag med detta
Å jag hoppas du förstår
Att när jag är med dig
Jag väldigt bra mårUnderbara dansdrog

Är helt såld på dansklassen på gymmet. Har verkligen släpat mig dit under tre månaders tid innan de började med dans. Nu längtar jag till nästa gång så fort klassen är slut. Jag skulle kunna gå dagligen. Jag verkligen älskar att få showa loss igen =) Mår sjukt bra av de här klasserna. Å idag hade jag med mig Carina, det var riktigt kul! Ett par klasser till så är du proffs gumman! =) Men visst var det kul..!?
Imorgon är det jag som står där igen =) Längtar som fan! Dansklassernas adrenalinkickar i kombination med det här vädret är helt sjukt underbart. Det enda som saknas är att den underbara kärleken ska dyka upp. Då skulle jag inte kunna må mycket bättre...

Underbar vårdag

Äntligen känns det som att våren iaf är påväg. Har varit i stan med Jannice och njutit av vårvädret Jag bara älskar våren. Blir ruskigt emotionell när det är vår. Allt jag känner blir så påtagligt. Är jag det minsta nedstämd så blir jag riktigt ledsen. Är jag det minsta glad så går jag omkring å råflinar. Blir jag intresserad av någon så känner jag mig tokkär (vilket jag gör just nu). Osv...
Jag blir som en ny människa, långt ifrån den vinterdeppresiva människa jag varit det senaste halvåret. Jag verkligen älskar våren och sommaren. Jag skulle ge nästan vad som helst för att få ha vår eller sommar runt mig året runt, men samtidigt så vill jag ju inte lämna mina nära å kära helt. Att ha det som mormor å morfar eller mamma å Kentha skulle va perfekt. Men men, just nu njuter jag bar av att värmen äntligen är påväg!
Underbara värme, välkommen! =)

Hårfärgsterapi

Att färga håret får mig alltid på bättre humör när jag är deppig. Men med den hysteriskt dåliga dag som var i går i kombination med PMS å ett extremt röksug så var det lika bra att färga både fransar, bryn å hår på en gång å det funkade lite iaf. Har haft en betydligt bättre dag idag.

Har trippel nu (eller tre dagar ledigt som det heter på ren svenska) å den lär nog för första gången på länge bli jävligt lugn.  Som jag sa så har jag kommit in en extremt-röksugen-period igen. Vet inte vart jag ska ta vägen, är så röksugen så att jag inte vet vart jag ska ta vägen å det tillsammans med min PMS gör mig inte direkt till stans trevligaste sällskap. Är på väg att börja stortjuta hela tiden. Jojo, den här helgen lär bli lugn som sagt...

Sjukt dålig dag

Hela den här dagen har verkligen inte varit inärheten av bra!
Började med att jag sov oroligt inatt, vette fan varför men så var det. Åkte till jobbet å skulle ta mig in i omklädningsrummet men då fick jag inte nes in nyckeljäveln i låset så efter 10 minuters mixtrande gav jag upp å gick ner till Tx. Meddelade uppgivet att min jävla uniform fanns i i ett skåp i et rum som inte gick att låsa upp å att jag skull köra en kvart senare. En uppgiven Irene följer med upp å låser upp dörren utan problem å går därifrån kraftigt fnittrandes. Då blev ju jag genast på bättre humör, INTE.
Körde mina tåg på sjukt dåligt humör, minns knappt någonting men på något sätt lyckades tiden gå. Då känner man sig ju inte som en säkerhetsrisk, när man inte ens ser vad man gör utan bara gör...
Fick ett sms som jag mer än gärna hade klarat mig utan. Fattar inte varför vissa människor aldrig kan hålla sin käft stängd!
Smset väckte en tanke till liv, en tanke jag inte tänkt på två å ett halvt år å mer än gärna hade sluppit just nu. Jävla fan!
Efter jobbet gick jag upp i mässen för att skiva ner måndagens tjänst eftersom jag är ledig fram till dess nu, men då är det väl självklart att jag är felkommenderad. Varför skulle något va på min sida idag *suck*
Satte mig i mässen en stund för att lugna ner mig å då kommer subbans pojkvän in, bara orkade inte mer så jag gick för att byta om å åka hem.
Väl hemma hade jag fått mitt lönespec å visst är det väl klart att äckliga Connex dragit för mycket pengar så att jag fått alldeles för lite i lön. Härligt!
Allt bara går emot mig idag!
Vill bara få krypa upp i någons famn å bara få känna trygghet. Men det går ju inte heller. Jag vet ju inte vart jag har dig, igen. Det är väl själva fan!
Nu har jag lyckats falla ordentligt för andra gången. Jag vet att du sa att vi skulle träffas ett tag å se vart det ledde. Mig har det lett rakt ner i fallgropen, ordentligt. Men kan du inte ge mig den trygghet, närhet och kärlek jag behöver så får det fan va, Jag vet som sagt inte vart jag har dig alls just nu å om du kan eller vill ge mig det. Men jag måste få veta. Jag orkar inte med ett fall till. Då kan det lika gärna vara, Då klarar jag mig utan. Jag tänker inte bli någons leksak igen. Orkar inte det.
Kan inte den här jävla dagen bara ta slut...........

Ny drog

Mitt nya beroende heter numera SatsDans. Finns just nu bara under en testperiod men hur sjukt kul var det inte!!! Visst, kondisen är inte i närheten av var den en gång varit men med hjälp av det här så kommer den nog så småningom. (Eftersom jag inte längre röker heller så lär det gå lite fortare... *stolt*)
Men fy satan var kul det var =)


Lite schlager å lite tvätt

Ja, det gick ju inte så bra för fröken Bengtzing i lördags som jag hade hoppats... Men jag måste faktiskt få lägga mig å säga att Carola verkligen inte var "fel låt". Jag såg henne aldrig på deltävlingen och hade bara lyssnat på singeln under veckan och det var bland det svagaste jag hört så för mig var hon ratad. Tills hon ställde sig på scen... Det ska va Carola att göra en så tråkig och enformig låt så otroligt levande! Hon tar sig säkerligen in i top 10 i finalen i Aten efter att ha gjort succé i kvalet!

Kom hem imorse  för att spendera halva dagen i tvättstugan. För det är ju roligt, INTE. Roligare blev det när jag efter halva tvättiden inser att maskinerna inte fungerar. Ringde felanmälan men de hade ju såklart gott på lunch. Gick tillbaka hem och tänkte att jag kunde ta ett bad en timme till felanmälanmänniskorna ätit klart nä men då hade jag inget vatten hemma heller. Visade sig att det varit en vattenläcka som de höll på att laga, så lägligt. Så det var bara lägga sig i soffan å läsa ett par timmar å vänta på att de behagade sätta på vattnet igen. När de väl lagat läckan och fått på vattnet var min tvättid såklart slut men tack å lov så var det en urgullig dam som hade tiden efter å hon insisterade på att jag skulle tvätta klart då det ju inte var mitt fel att jag inte var klar. Tack å lov för underbara grannar =)
Nu är jag iaf klar med det men nu är ju dagen nästan slut å det är dags att åka till gymmet strax. Kul med lediga dagar ibland *suck*

Hundjakt

Idag har jag jagat hund.
Skönt med ett avbrott från tågkörandet ibland och få ägna sig åt något annat. Någon idiot som lämnade kvar sin hund på mitt tåg idag. Han gick av och lämnde kvar hunden okopplad. Hundstackarn fick ju panik och hoppade vid nästa station ner på spåret och började springa så jag fick hoppa ner efter utan att göra någon större nytta. Jag menar, lätt att springa ikapp en hund... Vi ses i hässelby då lixom... Å detta utspelade sig då i Hammarbyhöjden, en viss bit därifrån. Efter mycket om å men så kom ägaren dit och fick bort hunden från spåret. En riktig jävla idiotpundare, ägaren då alltså. Så efter en halvtimme kunde jag tuffa vidare och jag kunde gå hem i tid.
Efter att ha gapat om saker hela morgonen måste jag få tycka att jag avslutade arbetsdagen med stil =)
Shit va de måste blivit glada av att jag gick hem... =)

Så nu är jag hemma och njuter av denna Schlagerlördag. Bara schlager på radion och ikväll är det schlagerfinal på tv. Denna dag me like =)
Heja Linda Bengtzing!


Vårdag =)

Äntligen vår i luften!
Visst, det sägs att vintern kommer tillbaka efter helgen men just nu är jag helt uppe i vårkänslor å sånt.
Efter jobbet idag så tog jag en fika med en gammal vän. Jättekul att se honom efter så lång tid! Efter vår kära fika tog jag mig en shoppingtur å införskaffade mig nya örhängen. Tappade mina favvisar på Teneriffa tidigare i veckan *snyft* Så då shoppade jag lite olika nya =)
Efter shoppingturen tog jag en långpromenad, det var otroligt uppfriskande. Jag blir riktigt sentimental när det är så fint väder ute...
Nu ska jag iväg å umgås med trion å spela spel å glo på film. Lugn kväll, jobba imorgon igen...

Ensam tvåsamhet

Ännu en halvt sömnlös natt. Hur kan man känna sig så otroligt ensam när man är tillsammans med någon...? Du förstår verkligen inte vad jag menar heller, eller du kanske bara inte bryr dig... Vad vet jag. Jag vet iaf att mitt hjärta slår hårt för en annan än du. Slår hårt för en otroligt go människa. En människa jag inte vet vart jag har eller om jag kan lita på. Otroligt enerverande för mitt kontrollbehov.
A ja, det var morgonens tankar. Nu är det dags för ett bad å sen ska jag till jobbet...


Inspirerad

Efter att ha smugit runt hos Starina så är jag nu själv fast =)
Gu va skönt att kunna skriva av sig på ett bra (?) ställe. Kanske till å me få några goda råd på vägen om mitt ständiga kärleks- och känslokaos...
Känner du mig inte riktigt så kan du nog tro att jag är värsta psykot till en början... Men vet du, efter hand så lär du dig nog förstå mina känslostormar litegrann... Hoppas jag...
Here we go:

Trodde att jag bestämt mig nu för hur jag ville ha det. Trodde att allt var ur världen. Jag skulle aldrig tagit det stag jag gjorde innan jag åkte om jag inte bestämt mig, det skulle jag inte. Jag har fallit igen, Big Time!
Om det är bra eller som sist, det får väl tiden utvisa men jag är beredd att ge oss ett nytt försök..
Bara du inte ringt ikväll P... Det är svårt att höra din röst och veta att du nästa helg inte kommer prata med mig med samma tonläge. Jag försökte prata med dig när du var hemma nu, men du undvek mig istället och jag vill verkligen inte ta detta med dig över telefon. Så då måste jag ju vänta till nästa helg, till du kommer hem igen å hoppas på att du vill prata med mig då. För jag kommer lämna dig, det jag gör mot dig är långt ifrån rättvist. Jag tycker om dig massor, visst gör jag det. Men mitt hjärta tillhör en annan, det har det gjort hela tiden men jag har försökt förtränga. Nu har det vaknat till liv igen och jag har fallit för J ordentligt. Vad fan gör du med mig egentligen J???
Sårar du mig igen vet jag fan inte vart jag tar vägen den här gången...

Trodde det skulle hjälpa med ett par dagar på Teneriffa men det skapade bara ett ännu större kaos i mitt huvud...

Å så pratade jag med José-Roberto idag. Min underbara vän från São Paulo. Han tycker vi ska mötas upp i Rom i sommar, min favorit stad. Har jag bara pengar då så är det klart jag åker! Skulle hellre åka till honom men det får bli en senare historia. Hade jag haft pengar idag så hade jag kanske tackat ja till det "erbjudande" han gav mig, igen =)
Nu är han nästan helt klar med studierna och vi har känt varandra i 11 år i sommar. Mycket har hänt, men vi har aldrig tappat kontakten. Idag så sa du, ännu en gång, att jag ska komma ner och gifta mig med dig å vet du vad... Jag har faktiskt börjat överväga det. Göra upp med allt här hemma å sen åka ner och bo med dig ett tag först såklart men tanken känns inte lika skrämmande längre... Men det lär nog ta några år till å mycket lär hända till dess. Men vi börjar med Rom =)

Säger bara det... Karlar... *suck*