Wwwiiiieee!!!

Sjukt glad!
Öppnade mailen och fick läsa:

GRATTIS!
Genom att vara med och tävla på Familjeliv.se har du vunnit ett valfritt smycke ur Saga of Swedens kollektion till ett värde av max 1 790 kr.
Saga of Sweden kommer inom kort att kontakta dig för leverans av vinsten.

SWEET!!!

Nu kommer bara det sjukt svåra beslutet vad jag ska välja... Checka in deras hemsida här:

http://www.sagaofsweden.se/CustomStartPage.aspx

Eros önskelista

Fyller på Eros önskelista för julen :)

*Hoppgunga
*Böcker (gärna om Nalle Puh å Bamse)
*Kläder stl 68
*Hörselskydd Peltor KID (billigast på Clas Ohlson)
*Bumbo babysitter
*Lära-gå-stol
*Leksaker

Fortsättning följer...


Han gillar att gå på gym, både hemma och på Sats, men har ännu inte bestämt sig för om han vill lära sig simma just nu så babysim väntar vi med.


Städning pågår... eller...

Som förutspått händer det inte mycket här. Duktigt nog har jag hämtat upp två flyttkartonger att förvara allt i så att det går lätt att flytta runt det under fotograferingen. Eros sover så just nu vore ett ypperligt tillfälle att städa å plocka men... hur kul är det lixom. Kan nog hitta ett par anledningar till att låta bli. Så vi får väl se hur det blir med sömnen inatt, imorgon kl 12 Måste det va klart. Har bara verkligen ingen lust. Bävar för kommande visningar *brr*

Städa

Jag borde egentligen städa men som vanligt lär jag väl vänta med det till sista minuten. På fredag kommer mäklaren och en fotograf för att ta bilder på lägenheten. Vi håller på att förbereda för att kunna sälja så fort som möjligt när vi hittat något vi vill ha, än så länge ingen panik.
Insåg när hon var här idag att vi verkligen är i behov av större redan nu. Det är så sjukt mycket saker som vi måste ta bort för att kunnda få snygga bilder. Vill knappt tänka på hur mycket som sen behöver flyttas ner i källaren när det är dags för visningar. *pust*

Btw; jag å mäklaren gick i samma skola i gymnasiet å är uppväxta i närheten av varandra! Vi hade ingen aning förrän vi idag pratade lite löst om västerort å hon frågade om jag var från den sidan. Ja, sen rullade det på. Skiljer bara ett år mellan oss å vi har en hel del gemensamma vänner. Tycker mig känna igen henne men kan inte placera. Riktigt kul iaf :)
Dessutom är hennes assistent en gammal guidekollega som jag jobbade med i Portugal sommaren 2008. Snacka om att världen är bra liten!

SatsBaby

För snart fem år sen lämnade jag Sverige. För lika länge sen satte jag min fot på ett gym. Vågen har sen dess haft en kurva som stadigt pekat uppåt och graviditeten gav den en liten exta söt sving så här på slutet. Har sedan Eros föddes varit fast besluten av att återuppta träningen och sista veckorna har jag känt mig riktigt taggad. Så taggad att jag till och med förhandlade mig till att få börja träna. Egentligen ska man vänta minst tre månader och helst sex månader efter snitt men jag lyckades få min barnmorska att gå med på en lugn upptrappning.

Så igår var det premiär för mig och Eros på Sats babyklass. Rolig och sjukt jobbig träning som samtidigt var riktigt mysig med massa bebisar som låg å tittade. Eros tyckte att det var superspännande med massa andra bebisar i ungefär 20 minuter sen ville han minsan inte va med längre. Tog då upp honom och använde honom som vikt - superbra å tungt för mig å populärt hos lilleman, iaf i tio minuter. La ner honom på mage och poff sa det så sov Eros. Inte bara jag som tyckte en timme var lite väl länge :)

Nu ska vi iaf köra två gånger i veckan fram till han är tre månader. Då ska jag tillbaka till MVC å se vad hon säger om fortsatt träning. Hoppas bara han håller sig med krypandet så länge jag inte får träna annat, för då får vi inte va med längre.

När vi anlände till träningen igår så "checkade jag in" på facebook, stolt som jag var över att ta tag i mig själv.
Carina blev så sugen själv att hon sa upp sitt kort på WorldClass och skaffade Satskort igen :) Så från och med måndag får vi sällskap av henne å lilla Linn. D e cred!

Julbord

Har varit så himla inne på att gå på julshow. Vill verkligen ta med Ari på det men med tanke på hur han jobbar just nu så är det uteslutet. Blir julshow med mamma, Angelica å co och förhppningsvis kan jag även gå på min kära vän Fredriks julkonsert "Jul i Vasastan".

Istället för julshow har jag nu börjat kolla olika julbord. Gjorde julskinka igår (ja, jag vet att jag är tidig men hallå! Jag har faktiskt inte firat jul i Sverige på 4 år) som jag njöööt av tillsammans med utsökt julmust. Så nu är jag helt inne i julen. Å det är faktiskt inte långt kvar nu till det är hel legitimt :)
Hittade något som jag tror kan passa herrn i huset (jag tar ju i princip vad som helst som har med jul och mat att göra :) ), nämligen en julbordskryssning. Kapellskär-Mariehamn en eftermiddag 15-19:30. Han gillar kryssningsbåtar å taxfree, jag gillar julmat - perfekt konbination och något som går att ta med Eros på utan att det blir för stort projekt.

Hmm, riktigt sugen nu :)