Sammanfattning utav 2011

Ja, det här har varit ett av mina mest händelserika år utan tvekan.
Jag flyttade tillbaka till Sverige. Ari fick uppehållstilstånd och flyttade med. Vi bodde i en etta i Sköndal för att sen flytta till en trea i Farsta. Vi fick vår älskade Eros, framför allt!

Ett år med stora motgångar, stora förändringar, en del medgångar men oerhört mycket kärlek.

2011 var berg-och-dal-banans år. Hoppas 2012 blir lika kärleksfullt men något mer stabilt.

GOTT NYTT ÅR!!!

Eros första jul

Eros har antagits av modellagenturen Stockholmsgruppen. Må tro att mamma och pappa är superstolta över vår finaste unge.

Han har även fått sitt första pass. Självklart hade han inte några coola kläder utan vi hade satt på honom värsta typiska bebisbebiskläderna. Efter mycket meck för att få en bakgrundsvägg mellan honom å Ari, som höll i honom, ser han typ sjukt tjock ut på bilden. Men söt e han iaf :)
Nu ska vi bara se till att han får använda passet oxå...

Om några dagar är det julafton, Eros första. Då ska han få använda världens sötaste kläder som han fått av sin moster å få massa fina paket :) Tomten är nog mer intressant nästa år dock

Nytt boende och lite till

Har hänt en del sen sist kan man säga.
Ari blev av med jobbet (sjuka jävla serber), Eros har haft 12 veckorshysteri, vi har sålt lägenheten och vi har skrivit kontrakt för ny lägenhet. Nu söker vi bara nytt jobb så är vi på banan igen.

Just nu packas det för fullt å imorgon går flyttlasset. Vi flyttar alla möbler och det mesta av alla saker. En del kommer dock att bli kvar och tas med senare. Hon som köpt lägenheten flyttar troligen inte in förrän i början av januari så vi har gott om tid att flytta över resten och städa.

Så nån jul är det inte mycket tal om i detta hushåll. Det får bli nästa år. Nu ska vi njuta av ett större boende :)