Tiden går lååångsamt...

Tiden går otroligt långsamt just nu. En vecka sen Suvi åkte å tre återstår. Känns som om den gångna veckan har varit minst en månad, men det lunkar på... Solen har iaf tittat fram litegran så någon timme på taket har det blivit, nu önskar jag bara mer. Tiden går iaf fort på taket... Hmm kanske ett nytt ordspråk att mynta...
Har även börjat rensa och packa lite smått. En väska är klar för pappa att ta med sig hem och det som ska lämnas kvar är ihoppackat.
Btw så har jag kommit på att jag önskar mig denna blogg i bokform eller så när jag fyller 30. Så nu vet ni det =) Ute i god tid iaf.

Länge sen ni fick se bilder härifrån så här kommer några:
Vi har haft carneval i Gigantes:


Teide i olika skepnader:


KickDown:


Å hotellet där jag firade en underbar födelsedag:

Destbyte

Igår lämnade jag Suvi på flygplatsen...
En hel månad till vi ses igen å då blir det på Mallorca. Kommer bli tuffa dagar, jag gillar inte distansförhållanden... Been there, done that å det gick ju som det gick. Men men, en månad... En lång månad men det ska gå!

Har fått min biljett nu iaf så nu är det färdigbollat!
14 april åker jag hem till Stockholmslandet med DK och den 18 åker jag ner till min sommarbostad å även då med DK... Pappa, får jag sällskap på någon av dem? Vore askul!

Nähäpp, dags att jobba å få dagen att gå.
Vi hörs!


Fiffla: Tack sms'et gumman! Ring när du vill eller maila. Facebook finns ju me =) Hoppas Panamalandet är bra för dig

Datum ändras...

...å ändras å ändras... Jag pallar inte att bli bollad fram å tillbaka femti gånger. Ge mig ett datum när det är klart, eller fine ändra det en gång. Men fan inte fyra fem gånger. Så just nu har jag helt plötsligt ingen aning om när jag ska åka å hur lång tid det dröjer innan jag får träffa Suvi igen. Bestäm er för fan!!!
Jag har verkligen lust att roa mig på Kick down imorgon... eller...

Huvudet upp å fötterna ner

Ja här händer det grejer... Har fått en del att lösa på den svenska fronten, vi får la se hur det går där.
Fyller ju år på onsdag, blir lugnt å skönt. Jag å Suvi har bokat in en natt på 5* hotell, ska bli helt fantastiskt!
Har fått datum oxå, eller ja typ iaf... Åker den 9e eller 10e april via sthlm. En eller två nätter hemma innan jag åker ner till sommardestination. Hos vem kan jag sova?
Ikväll har vi stängt ner servicen på jobbet för att besöka karnivalen och se paraden som börjar om en halvtimme. Bara nere en snabbis för att fixa det sista.
Men nu blir det karnival!