Nyårsafton

Idag är det nyårsafton och jag har ungefär samma nyårskänsla som jag haft med julen i år dvs nada. En del saker har ju hänt detta år så det är väl dags för en liten sammanfattning...

Året började med en mindre kris på Kap Verde som slutade i att jag och Suvi gjorde slut. Jag åkte på Hepatit A och gick ner en del i vikt men var frisk efter någon månad. Jag träffade Arikson men såg ändå fram emot ett singeliv under sommaren i Portugal. Innan jag åkte till Portugal fastande jag dock i Sverige eftersom en vulkan på Island bestämde sig för att ställa till det för hela världens flygtrafik.
Väl i Portugal hade jag en fantastisk sommar men lite märklig ändå. Arikson fastnade i mitt hjärta och efter en intensiv start på sommaren åkte jag till Kap Verde på semester och den semestern resulterade i att vi förlovade oss.
Resten av sommaren gick oerhört långsamt men tack vare "familjen" (Marika, Annika och Betty) hade jag en fabulös sommar allt i allt.
Kom så tillbaka till Kap Verde i oktober och hösten på det privata planet har varit fantastisk. Arbetsmässigt är inte som det skulle kunna vara men jag älskar mitt jobb och jag älskar det här landet, det är det viktigaste.
Julafton kom och vi fick en stor julklapp av tomten.

Ett år som verkligen ändrat en del i mitt sätt att tänka och leva. Det mesta har helt klart kretsat kring kärleken och det är det som varit viktigt för mig det här året. Nästa år blir riktigt händelserikt och bjuder säkerligen på en hel del stora steg. Jag tror dock att det som kommer att hända nu början utav det nya året kommer att påverka om 2011 blir bra och lyckligt eller inte.

GOTT NYTT ÅR ALLA!!!

Slutat röka, igen

Tredje rökfria dagen och tror jag ska avlida snart!
Så jävla taskig tajming att sluta röka dagen före julafton men det fanns lixom inget val. Så nu sitter jag här å e så jävla röksugen att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Stackars Ari får ta den stora smällen med mina duktiga humörsvängningar... *Aaaarrrggghhh*

Semestern slut för denna gång

Vi har haft en helt fantastisk vecka på São Vicente!
En dag åkte vi över till grannön Santo Antão tillsammans med Aris bror Elvin. Otroligt vacker ö och vi tog drygt 400 bilder. Bilder som Elvin senare på kvällen lyckades radera... Inte ett dugg bittert... eller....
Men hela veckan har iaf varit bra med familj och avkoppling.

En glad nyhet avslutade semestern! Nu är det bara tålamod och sånt för att allt ska lösa sig till det bästa.

Julafton imorgon. Ingen julkänsla så långt ögat når mer frustration över att saker och ting inte fungerar och är öppet när jag vill och behöver.

Nästa år blir det dock snö å mys med familj och släkt!

Sommaren och framtiden

Idag har alla managertjänsterna tillsatts för sommaren. Jag är inte en av dem eftersom jag aldrig sökte. Det känns märkligt och lite läskigt att vårt beslut inte riktigt kan ändras nu. Till sommaren åker vi båda två hem till Sverige.

Vi söker just nu uppehållstillstånd till Ari men det tar en evig tid. Hoppas att det ska vara klart till april så att vi kan åka tillsammans. Kan dock inte lova att vi flyttar för alltid men vi ska ge det ett helhjärtat försök över sommaren. Skulle vi inte trivas så blir det tillbaka till Sal igen. Men hem kommer vi och vi stannar lääänge!
Så är det någon som hör något om lediga jobb i turist-/resebranschen för mig och måleri för Ari är det bara att säga till =)

OCH kära vänner och familj... börja spara pengar... bröllop planeras till mars 2012 på Kap Verde och vi vill självklart ha er alla där!


Angelica har varit här och vi har flyttat

Underbaraste lillasyster var här förra veckan. Vi har haft en fantastisk vecka med mys, skratt och sol. En kväll var vi uppe i Espargos och träffade Aris pappa med vänner, mycket uppskattat.

Har även träffat ett riktigt trevligt par från stockholm som jag hoppas fortsätta umgås med då jag kommer hem.

Vi har flyttat till lägenhet ihop med Annika som jag bodde och jobbade med förra sommaren. När allt kommer på plats blir det nog mycket bra.

Kort inlägg men jag känner mig lite tom på energi just nu. Mycket som händer i mitt liv och många planer som smids. Mer kär än vad jag kan beskriva, kroppen är lixom helt fylld av glädje och känslor.