På Mallorca

Jahapp, så var man då på Mallorca för att tillbringa sommaren. Bor hur fint som helst i en riktigt fräsh lägenhet vid hamnen som jag delar med Annika och Benidicte. Benny var jag med på Teneriffa så henne känner jag sen tidigare och Annika studdar jag med vilket gör att vi hinner lära känna varandra riktigt bra. Mikket bra början.
Tack å lov har jag kunnat tillbringa en hel del tid med Suvi sen jag kom. Frågan är bara hur länge vi kommer att orka pendla, det är fan ett projekt att ta sig mellan Palma å Alcudia. Hoppas på att kunna få flytta ner till Palma så fort som bara möjligt. Har dock inte några större förhoppningar om den närmaste tiden =( Jaja, vi får väl se hur det går där.
Som vanligt med destinationsbyte är det sjukt mycket att göra så här i början så vill ni mig något, ring! Internet är inte direkt första prioritet. Jag sover hellre när jag väl kan, å inte blir det mycket av den varan heller.

Ja just det, på lördag kommer Niklas från Sats (å en massa andra me) för ett par dagar. De kommer att bo ganska så nära där jag bor så jag ser verkligen fram emot en öl där =) Tack Angelica! =)

Puss på er!

Det tar sig...

10 dagar utan cigaretter!
Det går upp å ner med humöret och röksuget, ibland är det ett rent helvete. Jag är svullen i hela kroppen, trött hela tiden och klimakteriesvettningar. Men jag har inte rökt!!!
Mycket tack vare min kära flickvän, hon är ett stort stöd även fast hon befinner sig på Mallorca. Eller kanske är det "tack vare"... Hon behöver ju inte stå ut med mig hela tiden just nu =)

Träffade pappa igår me. Middag och Soundchaser på In&Out. Riktigt nice!
Alltid kul att träffa pappa =) Soundchaser ska spela på Sweden Rock festival i sommar och kommer att göra ett par gig i sthlm me så håll ögen och öron öppna mina kära sthlmsvänner. Detta är ett band ni INTE får missa!

Ses om en vecka!


Rökpaus

Ja den rubriken kan man tolka på flera sätt... Det jag menar är att jag faktiskt inte rökt på 5 dagar!!!


                                                                             

Ingen aning om när jag höll upp så länge sist men nu när jag ändå sitter här i min lilla dvala och inte har något för mig så tänkte jag att jag lika gärna kan ta en paus i mitt rökande.
Det är ju ingen som står mig direkt nära som behöver stå ut med mina oerhört söta, men ack så vanligt förekommande, humörsvängningar... På det sättet gör det mig glad att vara långt borta från Suvi, hon behöver lixom inte stå ut med mig på samma sätt å det är ju bra.
Så 5 dagar utan att röka!
Jag e fan sjukt bra!
Men helvete vet hur länge jag klarar mig utan, men exprimentera är alltid trevligt =)
Så när jag kommer hem nu, gör mig tjänsten å ta med mig till rökfria ställen. Eller va fan, man får ju typ inte röka nånstans i Sverige. Då e d ju inga probs =)