Sista placeringen är här...

Min sista säsong (troligen) kommer att spenderas som guide tillsammans med min underbara fästman. That's right, jag återvänder till Sal och Kap Verde i oktober för en vinter som redan ser ut att bli fantastisk =)
Idag känner jag mig som den mest lyckliga i hela världen!

2 dagar

Två dagar kvar till placeringen och nu e jag fan nervös. Det är dock sista gången i den här eran som jag behöver va så här nervös.
Va fan kan det inte bli fredag eftermiddag nu eller...

 

Nästa vecka kommer iaf Fiffla å hälsar på. Har fått ledigt de flesta dagar hon är här så nu jävlar blir det Lissabon å party Madeirastyle!
Ska bli sjukt nice med catching up å quality time med Fiffla. Finns en del att prata om efter nästan tre år.. Meu Deus vad tiden går!


Ingen mer dator

Min dator har sagt Tack och gonatt för sista gången. Så det blir troligen inte så mycket bloggande den närmsta månaden. Hoppas på att slutet av månaden blir lycklig och i så fall så shoppar jag en ny dator som mamma är snäll och tar med sig när hon kommer på besök om fyra veckor.

Så fram till dess att jag är back online så finns telefon. Både svensk och portugisisk ;-) 

Mitt hjärta

Min pojkvän måste ha det största och finaste hjärta ever. Mer omtänksam och godhjärtad människa får man leta länge efter. "Allt kommer att bli bra, så länge vi har varandra. Vår gud kommer att le mot oss till sist." Älsklingshjärtat vad jag saknar dig idag!

Nu är det bara att vänta... igenDå var ansökningen för vintern inskickad. Nu är det bara att vänta. Hatar att inte kunna påverka min egen framtid!
Men men, fredag om två veckor... Då vet jag. Snälla tiden, kan du inte gå fort nu...

Alla åker

Alla bara åker härifrån. Marika åkte innan jag kom tillbaka från semestern, Annika åkte precis efter och nu på tisdag åker Betty ut på nya äventyr.
Det är så sjukt tomt här utan Marika och när mitt sista halmstrå åker vette fan va jag ska göra fram till den 27e. Det ju lixom det datumet jag väntar på så intensivt.

Har dock inte ens sökt ännu. Ansökningarna har kommit men jag tänkte söka på fredag då jag är ledig och kan göra det i lugn å ro. Jag vet hur jag ska söka. Måste bara hitta en bra motivering till varför de ska sända mig tillbaka. Tillbaka till mitt paradis och min älskling.

Ny look

Bloggen har fått sig en ny look vilket det var hög tid för. Dags för nya mål och nya framtidsplaner.

Mitt hjärta är fyllt av längtan - sodade... Kan knappt vänta till den 27e då livet blir mer konkret.

Åter i Portugalien

Nu är jag så tillbaka i Portugal och har börjat jobba igen. I måndags när jag kommit tillbaka bestämde sig jag och Betty oss för att åka till Tavira för att handla. Där finns närmaste butiken med laktosfria produkter så jag behövde åka dit. Väl där blev vi hungriga och bestämde oss för att äta sushi. Åååh så gott!

På tisdagen vaknade jag dock med världens kramper i magen. Ner till receptionen för att åka till flygplasen men kramperna blev bara kraftigare och tätare så jag insåg att jag inte kunde åka. Fick tag på Nathalie som satte mig med servicetelefonen istället. Den dagen blev en sjuk pers. Träffade läkaren på förmiddagen och hon konstaterade kraftig matförgiftning. Hon gav mig matförbud i tre dagar så just nu är min energinivå inte den högsta.

Pratar med A varje dag och det jobbigaste är att inte veta exakt när vi ses igen. Allt annat känns så otroligt bra just nu men vi vill ju bara vara tillsammans. Vi har dock satt upp en del delmål för den närmaste framtiden så det känns lite bättre.
I slutet av nästa vecka har vi vårt första. Efter det så är det placeringen den 27 augusti, då vi får veta om företaget vill sända mig tillbaka till vintern. När det kommer så lättas iaf en stor sten, att få allt konkret.
I september sen så får jag först besök av Fia från Madeira ett par dagar. Ska bli helt sjukt fantastiskt att träffa henne efter nästan 3 år!
Efter Fia så kommer mamma & Kentha å hälsar på i två veckor och nästan samtidigt är Ems tillbaka. Intensivt och kul!
När de åkt är det bara någon vecka kvar här i Monte Gordo. Va som händer efter det vet jag ju inte ännu men det visar sig inom den närmsta månaden. Till våren har vi dock ganska så stora planer, vilka känns mer än fantastiska. Men vad som händer då det kommer här när allt är klart.
Först siktar jag på en fantastisk vinter på Kap Verde. Jag vill verkligen tillbaka dit och jobba av hela mitt hjärta!


Sista dagarna på semstern

Ja, de sista dagarna gick undan.
Fredagen var tänkt att spenderas på ön Santo Antão men när A kom hem 6.10 på morgonen insåg jag att det inte skulle bli av. Istället sov vi till fyratiden och åkte sen till hans gata för att umgås med familj och vänner. Efter middagen på kvällen var vi båda sugna på en utekväll men eftersom vi bestämt och avtalat med hans bror att vi skulle åka kl 7 på lördag morgon så åkte vi hem. Vi gick dock inte å la oss förrän strax efter två så jag var lite skeptisk.

Mycket riktigt, vi vaknade av att hans bror ringde kvart i åtta på lördagmorgonen, en kvart innan båten åkte. Så det vara bara att insé att vi får ta Santo Antão nästa gång vi besöker São Vicente. Så lördagen spenderades även den med hans familj och på kvällen blev det utgång med hans två närmaste vänner Daxy och Isa. En kul kväll på diskoteket Caravela.

På söndagen var det så dags att åka hem. Vi åt en helt fantastisk cachupa till lunch hos hans faster innan vi begav oss till flygplatsen för färd mot Santiago och sedan vidare till Sal.
Väl på Sal hade vi en dryg timme tillsammans att säga hej då innan jag åkte hem till Portugal. Inte alls kul att behöva säga hej då och jag var verkligen inte redo att åka ifrån vare sig Sal eller honom.

Två helt underbara veckor fick vi iaf tillsammans och nu räknar vi båda dagarna till dess att vi ses igen.

Lite bilder från semesternBilder från Sal:
* Ari, Kitt och Bax
* Jag å Caz, fd guide för Thomson - numera manager på Turtle Shack
* Jag å Bea, kollega till Ari
* Jag å Baby
* Baby å Freddy

Bilder från São Vicente:
* Jag, faster, lillebror och baby
* Hela gänget i hans kvarter
* Jag och Ruby, son till hans kusin Carina
* Storasyster med son och Ari
* Gullungen Diego, son till kusin Carina med familjens hund
* Yngsta lillebror
* Våra fina ringar
* Vi på roadtrip
* Farfar och kusin
* Se så fint ringen sitter =)
* Ari, jag å hans bästa vän Isa på klubb
* Daxy å Ari - bästaste vänner
* Utsikt från vårt hostel över Mindelo
*Vi på flyget hem efter två underbara semesterveckor