Tröttish


Fy satan va illamåendet kom tillbaka igår!
Kände mig riktigt märklig efter jobbet så jag åkte hem istället för att äta middag med de andra på hotellet. Å tur var väl det... 20 minuter senare bodde jag på toaletten och det gjorde jag i en dryg timme innan jag vågade ta mig ut i vardagsrummet för att hämta telefonen för att ringa å ta reda på vart min man tagit vägen. Han var då påväg hem å fattade nog inte varför jag ringde förrän han kom hem och fann mig halvt livlös i soffan. Ett par timmar till pendlade jag mellan toaletten å soffan innan jag var så hungrig att jag inte visste vilket ben jag skulle stå på. Till slut kokade han överkokt pasta till mig som jag så sakteliga fick i mig, å faktiskt fick behålla nästan allt av... När jag väl kom på benen så pass att jag orkade sätta mig upp igen, nånstans mitt i natten insåg jag att Ari hade bakat värsta kakan å tagit med hem till mig. Å så hittade han mig matvägrandes, stackarn.

Idag mår jag dock mycket bättre men är sjukt trött efter att knappt ha sovit i natt. Å konstigt nog är jag superhungrig hela tiden men kroppen säger att jag inte vågar äta ordentligt riktigt än. Frågar ni min läkare så behöver jag inte äta alls! Men jag har faktiskt bara gått upp 3,6kg å jag äter lixom inte mer än vanligt - Till å me mindre onyttigheter... Men bebisen har ju gjort magen superstor redan... Så det så!

Bebisen ville inte

Var hos läkaren idag igen och Arikson var som ett litet barn på julafton. Idag skulle vi få veta vilket kön vår lilla bebis har. Proverna gick bra, fick lite bastning för viktuppgång men jag äter lixom precis som vanligt varken mer eller mindre onyttigt eller större mängd så det är inte mycket jag kan göra åt...
Sen var det så dags för ultraljudet. Allt ser bra ut, huvudet växer som det ska, kroppen lite efter och benen lite före men allt ser bra ut. Så var det då dags att se vilket kön bebisen har men tro fan att den lille gömde just den delen bakom naveln så där kunde man inte se något alls. Han trodde sig se att det är en lite tös men vågade inte lova det alls så vi får fortsätta kalla bebisen för "henne" till nästa besök vilket blir den 27 april. Då är det bara hoppas på att bebben vill visa vad han/hon är...

Födelsedag och Kick Down

I fredags fyllde jag år, sista året som 20+... Jobbade satan hela dagen och på kvällen åt nästan hela teamet en supergod middag på Chez Pastis. Efter det blev det en tur till Calema innan jag å magen gickhem för att sova.

I går var det så dags för säsongens Kick Down. Den här gången var jag domare eftersom jag inte dricker numera.
Träffades på stranden på eftermiddag för lite skönt beach häng innan det var dags för tjejerna att börja jobba. Två team tävlade mot varandra och först ut var missions. Sju olika kuvert med olika typer utav utmaningar tex skapa en mänsklig pyramid eller hitta en surferdude och låna hans bräda. Båda lagen var supersnabba och gjorde ett mycket bra jobb.

Efter det var det dags för mat å sen hem å duscha innan det var dags för kvällen aktivitet som var Bar Golf. Sex olika barer skulle besökas och ett visst antal drinkar drickas för att samla poäng.
Klädda som ruggbyspelare begav sig lagen iväg. Drygt två timmar senare kom lagen tillbaka, duktigt fulla men oerhört glada. De hade haft superkul och tagit en himla massa bilder. Jag var dock alldeles för nykter och tyckte att det var bäst att åka hem och låta de ha kul på egen hand. Lyckad Kick Down var det iaf!

Så trött

Gu va jag e trött på att stressa! Å det här ska vara "no stress" country...

Glömde jue...

På önskelistan nedan ska de me stå:

* Om försäkringskassan inte ger mig havandeskapspenning så behöver jag ett sommar jobb.

Och, kan inte skrivas nog många gånger...:

* Hjälp med Ariksons uppehållstillstånd!

Idag har jag fått en flaska alkoholfritt vin från Finland. Tro att jag ska sitta på balkongen med ett glas vin i handen ikväll!
Sen blire mysmiddag med min bättre hälft. Imorgon jobbar han sent nämligen så då får jag fira min födelsedag på jobbet å med kollegorna. Ett par timmar på dagen ska jag försöka va online på skype å facebook dock =)

Snart födelsedag

Mm, födelsedagen närmar sig. Det blir lugnt å skönt på fredag med middag med tjejerna i teamet. Arikson jobbar sent på fredagar så vi tar en mysmiddag på torsdag istället för på lördag har vi Kick down och då blire sent. Jag tänkte faktiskt ta med mig kameran då så att jag kan få lite fyllebilder för en gångs skull. Blir ju dåligt med sånt nu när jag inte dricker.

Skulle det va någon som vill höra av sig på fredag så tänk på att min svenska telefon inte används här!
Numret som gäller är +238 5944960.

Å vill ni ge mig massa presenter så kan jag ju ta dem när jag kommer hem i slutet av april ;-) Önskelistan ser iaf ut så här:

* Uppehållstillstånd till Arikson (någon som känner någon på migrationsverket kanske?)
* Ny säng
* Barnsäng
* Barnvagn
* Annat viktigt till bebisen

Å när jag nästa år fyller 30 så vill jag ha den här bloggen i tryckt format. Kan aldrig önskas för många gånger =)

Karneval

Igår var det dags för årets karneval. En stor besvikelse i jämförelse med förra året men jag fick iaf en chans att vara ute efter kl 21 =) Å sminkad för första gången på länge. Till och med en bar besöktes. En supertrevlig kväll. Dock var jag sjukt trött när vi kom hem strax före midnatt. Det tog int emer än två minuter så sov jag som en stock. Har inte sovit så bra på länge.