I Lissabon
Ligger på mitt hotellrum å tråkar. Ingen rolig busschaufför idag å Sina var tvungen att åka tillbaka till Albufeira efter lunch för hon hade endagsutflykten för finnarna. Så det blir en sväng ner till El Corte Ingles för lite shopping å kanske en bio men jag har ju datorn med mig idag så jag kan ju roa mig med att leka online ett tag (för en gångs skull) =)

26 dagar kvar till jag kommer hem =)


Carina: Vad är roligt då? Du kan passa på att önska nu för jag har fortfarande inte bestämt mig för vart jag ska söka... Två veckor har du på dig =) Vore askul om du å Mattias kom å hälsade på!


Varmt...

Satan va det är varmt här nu!
Inte många som orkar va ute på dagarna. Fast man ska väl inte klaga, jag gillart ju egentligen. Men med feber å skit sitter jag hellre inne. Nästan hela teamet e sjuka just nu. Bara att bita ihop å göra så gott man kan. Dr Davis e iaf min bästa vän just nu :-)
Ska till Lissabon på 2dagars denna vecka, ska bli riktigt nice. Å TMN på onsdag å portera mitt nummer, så att jag slipper bli ruinerad mer när jag pratar med mina darls på paradisön.
Annars ser jag mest fram emot semestern just nu. 4 veckor kvar sen kommer jag =)

Pride- och MadeiraångestHar kommit fram till att mitt låga humör som infunnit sig beror på att Pride har börjat hemma å jag vill så sjukt gärna va där!Å Madish har tagit sitt förnuft till fånga å återvänt till paradisön. Jag kan säga att jag e "sååå" nära att följa hennes exempel. Så bli inte förvånade om jag faktiskt återvänder om inte för länge.  Så lillasyster, boka inget ännu om ni vill hälsa på... Men samtidigt så tror jag att jag ger vintersäsongen en chans, det måste ju bli bättre än nu lixom å känns det inte bra så kan jag åka till paradisön då. Men men, vart-ska-jag-söka-till-vintern-ångesten e här på hög nivå. Sommaren är ju självskriven, Portugalien i mitt hjärta!


 

Mamma har varit här!Två fantastiska veckor!
Inte direkt mycket sömn men det var det värt.
Vi har haft massa skoj å i måndags fyllde "kärringen tant" =) Mams fyllde 50, haja hur gammal jag börjar blir då...
Vi har ätit gott, åkt bil, besökt Sand City (som ni kan se på bilderna) och mycket mer.
Tack för ett fantastiskt besök!

Annars har jag faktiskt inget spännanade att berätta. Om tre veckor är det dags att söka till vintern och beslutsångesten är det som upptar 99% av min tid just nu.

Om 4½ vecka kommer jag till sthlm å hälsar på!!!


Semester
Många undrar när jag kommer hem å uppenbarligen har jag en hel del lata vänner som inte orkar scrolla ner några inlägg ;-) så här kommer det:

Den 26 augusti landar jag på arlanda kl 20:35 och lämnar åter arlanda för att återvända till Portugalien den 2 september kl 10:50. Det blir en vecka i sthlm det (om det nu var ngn som inte orkade räkna ;-) )

Imorgon kommer mamma!!!
Ska bli underbart med besök!

Men räkna dock inte med att jag e så aktiv här de närmaste två veckorna.