Aldrig mer en nål på min kropp!Ok att det gör ont att tattuera sig, alla ni som känner mig vet hur pjoskig jag är med nålar, men ändå så trillskas jag med dessa tattueringar. Jag vet ju hur fint det blir efteråt och hur mycket jag älskar mina "smycken".
I lördags skulle jag göra det motiv jag velat göra i flera år. Äntligen skulle motivet på bröstet bli klart. När jag efter bara två minuter svimmat och grät floder trodde jag att jag aldrig skulle lyckas avsluta det utan få leva med något halvfärdigt istället. HELVETE va ont det gjorde, säger jag bara. När halva var klar visade tattueraren sitt bröst och visade upp en halvfärdig tattuering. Han förklarade att den inte gjorts klar eftersom han tyckte det gjorde för ont... Tack för att du säger det nu när min e halvfärdig lixom...
Tillslut var det bara att bestämma sig och bita ihop och efter mycket om och men så blev den klar!
Å den är hur fin som helst =) Men jag lovar och svär på att aldrig i hela mitt liv göra om det. Det ändå som ska göras nu är att i framtiden fixa till mitt lilla flygplan som börjar flyta ihop och likna en sköldpadda men armen var inte lika hemsk, å den måste lixom snyggas till om ett par år men sen e det nog.

Om en vecka kommer mamma å om 8 veckor kommer jag hem å hälsar på =)

Var Albufeira och partade lite med Jeanette å Vasco i torsdags. Underbart att komma bort lite från Monte Gordo och vi hade det himlans mysigt. Lite småbilder:


Newbee

Igår fick vi en newbee i teamet (som Amelie alltid brukade säga). Jonas 28år från CPH (köpenhamn för oinvigda). Verkar va en mycket trevlig sak.
I övrigt flyter det mesta på som vanligt. Är sinnes glad över att Jeanette är tillbaka och lyser upp min tillvaro med sina portugriser ;-)

Å tack Emelie för laddaren!
Du är en ängel!

Om mindre än två veckor är mamma här, längtar...

Glömda

Lyckades med bedriften att glömma kvar två gäster på vår rastplats mitt ute i ingenstans igår... Stackarna fick sitta där i över fyra timmar innan min kära kollega Mathilda kom å hämtade dem å körde dem tillbaka till hotellet... Underbar start på dagen... Hade Sina med mig igår me, en finsk kollega. Hon har fått erbjudande om att hyra en lägenhet i Lissabon under vintern, till ett väldigt bra pris. Hon var å tittade på den igår när vi var där. En jättefräsh trea så hittar vi jobb till vintern så är risken stor att vi stannar... Men jag säger som vanligt, "Den som lever får se"...

Pratade med syster idag me. Alltid lika kul att höra hennes röst. Saknar dig sweetie!

Nu ska jag kolla på när Portugal slår Sweichze (eller hur fan de nu stavas).
Pöss

Lisboa, ooh Lisboa

Förra veckan spenderades totalt fyra (!) dagar i Lissabon. På måndagen var jag å Charlie där på studtrip, torsdag och fredag hade jag en tvådagarsutflykt och på lördagen hade jag en endagars. Fantastico!

Jag alldeles avgudar Lissabon. En helt sagolikt fantastisk stad. Både gamla och nya delen är vacker, människorna mer portugrisiska än här nere, shoppingen mikket farlig för plånboken och biografer finnes =P
I torsdags mötte jag upp Amadeu å åkte till Colombo (största shoppingcentret i Pt). Där åt vi gott och jag shoppade en del. Sen begav vi oss till hans jobb å jag fick kolla in en massa snygga, svettiga karlar som tränade på anläggningen (han e ngn typ vicechef för deras insatsstyrka). Dag två spenderades i Sintra, en av de mest romantiska städerna i världen sägs det och jag är benägen att hålla me. Nere å vände i Monte Gordo över natten för att sen bege mig tillbaka igen. Under de tre timmar jag hade den dagen så var jag å Amadeu å åt lunch, träffade ett par vänner till honom som jag träffat förr och vi han även med en sväng till tattueraren. Ska dit igen på lördag för att skissa lite.

Ända nackdelen med Lissabon är att Monte Gordo verkligen blir så litet som det verkligen är. Portugal i mitt hjärta, verkligen men nästa sommar blir det Albufeira. Men först en vintersäsong med Mauen från Academy! DET ser jag verkligen fram emot! Gulltanten ;-)


Erbjudande

Har fått ett erbjudande och tackat nej. 8 veckor på Madeira gör ont att säga nej till, verkligen. Men det smärtar mer att tänka på att jag måste skiljas från alla där igen. Så det blev ett 'nej tack', men jag är riktigt glad över att de frågade iaf.

Annars flyter det mest på här nere. Intet nytt under solen.
Men jag trivs, absolut. Å jag har hittat en ny favoritstad i Lissabon. Ska dit imorgon för en tvådagars utflykt å sen tillbaka på lördag för en endagars. Imorgon har jag hela eftermiddagen och natten på egen hand vilket jag verkligen ser fram emot. Amadeu, min kära vän med öronen från Madeira, har lovat att hålla mig sällskap så det ska bli kul.

Jo, jag å Charlie var på IKEA i Lissabon i måndags å åt köttbullar!!! Sjukt underskattat när man e hemma men underbart gott när man e här =)