Cock O Lada

Cock O LadaDu har säkert hört talas om en Piña Colada men har du någon gång druckit en Cock O Lada? Mycket kul kan man hitta på de där båtarana minsann och mycket kul kan man ha med en sån drink och en kamera! Eller hur Anne? =)
Kryssningsdags i onsdags. Riktigt roligt men allvarligt... Var det bara jag som inte såg skylten i våra pannor där det sod Idiotmagnet?? Jag har iaf lärt mig säga "Vadå" på Karlstaddialekt, det är ju altid något...
Nä, vi hade kul som fan! Vi fick en stackars bartender att fly =) Å det var sjukt nice att sova hela torsdagen. Iaf till muppstäderskan kom å tvingade upp oss för att hon skulle bädda rent. Kärringjävel, fattade hon inte att vi skulle krypa ner igen så fort hon stängt dörren... HaHa!
Gonatt =)


Nytt jobb!

=) Så ser jag ut just nu, ett stort leende hela jag!
Har provat nya jobbet i helgen och jag kan inte säga annat än att jag redan stortrivs. Visst, det är sjukt mycket rutiner och nya saker att lära men det är det ju alltid när man börjar med något nytt. De jag jobbat med och de jag träffat av personalen är jättetrevliga och det har varit jättenöjda med mig (vad de sagt iaf *s*)  Att jag som ny har kunnat lära de jag jobbat med saker redan nu kändes jättebra, det är skönt att jag inte är helt ny i branchen iaf.
Hade ett samtal med chefen när jag jobbat klart idag och hon var jättenöjd och hälsade mig varmt välkommen. Skulle det hända där jag jobbar idag...? Knappast!!!
Ska träffa ägaren i veckan igen och göra upp de sista detaljerna och sen är det ByeBye tunnelbanan! =)
Fan va skönt det känns!

Ordjakten

Idag var jag å Anne med i Ordjakten på Tv4. Vi mötte två tjejer från Ekerö som inte var så allerta...
Först mötte de varandra å sen mötte jag å Anne varandra. Vad Anne sysslade med, det frågar vi oss fortfarande... =) Men hon blev totalt utklassad av lilla mig! Fast vad gjorde det när vi ändå skulle dela på pengarna om någon av oss vann. Så jag gick då vidare till semifinal där jag fick möte en av ekerötöserna. Likaså där blev det utklassning från min sida =)
Bella vidare till final och där började det bra, men sen fick jag totalblackout. Jag lovar att jag aldrig kommer att glömma bort ordet kontra(signal) så länge jag lever och nästa gång jag har det så har jag lovat Anne att jag ska säga att jag har Kartongsignal på radion. Ordet som jag inte kom på har du nog listat ut var just kontra och jag tyckte att det skulle va kartong *suck*
Men jag klarade mig med 4 sekunder kvar och med 6000 kr i hand så stannade jag såklart. Fick titta på ordet på nästa nivå för kul skull och tror du inte ordfan skulle va Kartong där!!! Bittert!
Men men, jag vann iaf =) =)
Kul dag!

Nu är det bara att vänta ett år igen innan jag får va med igen. Vem vågar utmana mig då??? =)

Nytt jobb?

Jag har förhoppningsvis fått nytt jobb! Eller jag HAR fått ett nytt jobb! Jag måste bara ta mig från mitt nuvarande äckliga jobb så att jag kan börja på det nya. Ska prova ett par kvällar efter påsk och se om jag trivs lika bra som jag tror att jag kommer göra.
Ska bli oerhört skönt att slippa den äckliga uniformen och få ha på sig lite...hmm, ja... andra kläder helt enkelt. Längtar!!!


Party Party

Satan va kul vi hade igår!
Det var alldeles för länge sen jag partade ordentligt i den här stan. Hade nästa glömt hur kul det va att sminka sig, fixa håret å sånt ordentligt för att sen röja med två ascoola brudar. Mycket imponerad av Fia, guldtjej! Å så min bejbi såklart =)
Hade det inte varit för min arbetsmoral (som faktiskt finns där ibland) så hade kvällen inte slutat när den gjorde och definitivt inte där den gjorde heller...
Det här måste vi göra om tjejer, snart!
Känner att jag är på g igen =)
Har inte tappat varken stinget eller charmen ännu ;-)

Just nu mår jag visserligen som jag förtjänar och min whiskyröst imorse var långt ifrån söt men det är det verkligen värt.
Det enda jag verkligen saknar nu är någon att krama på...