Tillbaka i Monte Gordo

Tillbaka i Monte Gordo vilket är helt fantastiskt. Har spenderat de första dagarna i Albufeira med underbara Charlotte och urgulliga tjejer. Vi har åkt bil genom hela algarvekusten och lärt oss massor. Jag och Charlotte har såklart fått oss en hel del behövlig Kap Verde-terapi och myst oss igenom ett par dagar. Nu är jag så tillbaka hemma i Monte Gordo igen. Den här sommaren tillbringas med Sina vilket är mikket bra. Flyttade in igår och har träffat en del vänner och massor utav bekanta sen dess. Har det börjat så här bra så kan det inte annat än bli en succésommar =)

Off I go again

Eyafjallajökul, vulkanen på Island, har lugnat sig något så strax är det dags för mig att bege mig till Arlanda. Nico är en ängel och skjutsar mig. Om en halvtimme kommer han och då är det dags att bege sig. Det blev ett långt besök i Sverige denna gång eftersom jag inte kom iväg till Marocko. Har hunnit träffa många, en del flera gånger, och haft det helt ok. Nu ska det bli fantastiskt att få komma ner till Portugalien igen. Börjar med att bo i Albufeira ett par dagar för att på tisdag flytta hem till Monte Gordo. Det innebär att det kan ta ett tag innan jag kommer igång med internet och sånt ordentligt men i slutet av nästa vecka så ska det fungera igen. Vet inte hur ofta jag kommer att vara inne i sommar och hur det ser ut med internetmöjligheter men det löser sig, no stress. Nästan allt är nu klart för att Ericson ska komma å hälsa på i slutet utav maj, bara visumet som saknas. Jag ber, önskar och hoppas att allt ska gå vägen och att han ska få sitt visum. Saknar honom sjukt mycket, men det känns bra att prata med honom i telefon. Han ringer nästan varannan dag och facebook finns ju däremellan =) Nä, dags att packa klart och se till att ha plånboken redo för att betala all övervikt. Men bara två väskor den här gången!

Tillbaka i stockholm

Haft ett par fantastiska dagar med Emelie i göteborg. Vi har gått på stan och softat en hel del, inget avancerat. Vi har "bara" umgåtts och pratat, pratat och pratat. Det är så skönt att få prata med någon som förstår och vet hur det är. Hon har väckt mitt hopp om att det här kan funka, det är värt försöket helt klart. Just nu är jag manisk vad gäller askmolnsrapporter. Jag vill verkligen komma iväg imorgon. Jag vill till Portugal nu!

På tåget till Göteborg

Är på väg till göteborg för att hälsa på Ems. Det blir första gången vi ses sen jag lämnade Portugal för 1,5 år sen. Trots att så lång tid har gått har vi haft tät kontakt å hon är bland det bästa jag har. Så det ska bli sjukt kul att få umgås med henne ett par dagar! Tiden på tåget fördrivs såklart med tankar på Kap Verde. Kan inte riktigt förstå att det bara är en vecka sen jag åkte därifrån, det känns som en mindre evighet. Hoppas vulkanfan kan ge sig nu så att jag kan få åka till Portugalien. Inget illa menat men Sverige gör mig bara deprimerad, å den vägen har jag ingen som helst lust att vandra igen. Nej, mys med Ems några dagar å sen hem till Monte Gordo och en fantastisk sommar med Sina!

Marockoresan inställd

Tyvärr blir det ingen resa till Marocko imorgon. Vulkanfan på Island slutar inte spruta en massa lava så det hindrar lufttrafiken i nöstan hela europa. Helt sinnes!
Så det blir till att bli kvar i stockholm ett par dagar. Det är i och för sig ganska trevligt. Visst, det är kallt så in i helvete men att hinna träffa familjen en runda till och få umgås mer med syster (som förvisso säkerligen kommer att ha duktig huvudvärk imorgon) är oerhört trevligt.

Nu hoppas jag bara på att jag får komma iväg till Portugal på fredag. Jag behöver komma igång med sommarsäsongen snarast så att jag får annat att tänka på än E. Självklart vill jag ansöka om semester me så att jag i alla fall har ett datum för att få se honom igen. Jag har inte direkt några höga förhoppningar om att det ska hålla till hösten, lite realist är jag, men visst önskar jag att det blir som för Bruno och Ems... Drömma kostar ingenting!

Borta bra men vilket hem är bäst?

Befinner mig hemma i Stockholm. Bor hos underbara syster, träffar vänner och familj i massor och har det bra. Det är svårt att bibehålla mottot 'No Stress' när så många och mycket ska hinnas med på några dagar, men det är lagom många dagar ändå. Ser fram emot Marocko på lördag men just nu njuter jag utav svensk mat, tv och shopping. Fy satan vad jag shoppat! Jag tyckte ju att jag var smart me som lämnade en av mna väskor hemma i min lägenhet för det börjar bli tungt och mycket nu. Så då är det kalasbra att shoppa på sig mer och även att fylla upp med ännu mer grejer från lägenheten som kan va bra att ha med... Någon som vill roa sig lätt så kan ni få titta på när jag väl ska packa nästa vecka, fy fan vad jag inte ser fram emot det =/ Jaja, självförvållat...

Saknar dock mitt hem på Kap Verde massor massor. Har precis pratat med sötaste Ericson, det var känslosamt. Flera månader till jag kan åka dit på semester å ännu fler månader till jag kan åka tillbaka. Sommaren stavas
s p a r a  p e n g a r, det är ett som är säkert. Trodde verkligen aldrig att jag skulle trilla dit men blev kraftigt motbevisad kan man lugnt säga.

Mycket kan hända över en sommar, det har jag ju sett förr. Men jag tror jag vet utgången på denna... Först ska jag iaf njuta av semestern i Marocko och sen utav en fabulös sommar i Portugalien!


Sodade Cabo Verde


Fy fan va det var jobbigt att åka ifrån den där ön!
Sitter i Stockholm å drömmer mig tillbaka. Missförstå mig inte, det är gött att va hemma och få träffa massa goa människor, shoppa å äta god svensk mat. Men tanken på att jag inte ska åka tillbaka till den underbara ön med de underbara människorna gör så ont. Det gör på riktigt fysiskt ont i hela kroppen.
De senaste dagarna har varit helt fantastiska. Det har umgåtts, sjungits, kramats och mysts. Söndagen på Turtle Shack (
www.turtle-shack.com) var helt underbar och många tårar strömmade ner för mina kinder, det var då det verkligen gick upp för mig att det var sista kvällen där innan jag blev tvungen att åka. Natten spenderades kramandes och gråtandes tillsammans med E. I går morse packades det i halv panik. Jag hade bråttom och det är såå tråkigt. Meningen var att E skulle stanna med mig fram till att jag åkte men när han såg väskorna brast det för honom och han klarade inte att stanna kvar. Så jag blev klar i lägenheten och begav mig sen ner en snabbis till Turtle Shack för att säga hej då. Fan, bara tanken på det avskedet får tårarna att strömma.
Har lovat att ringa den jag saknar mest under dagen. Han ville veta att jag överlevt den hemska flygresan och kommit fram ordentligt. Behöver jag säga att han aldrig flygit... Jag behöver få höra hans röst me, det är sjukt hur man kan bli beroende av någon så snabbt.

Jag kommer att sakna den underbara ön och mina fantastiska vänner där oerhört mycket. Men den här gången finns det inget 'Hej Då'. Den här gången heter det 'Vi ses snart'!

Kraftig packningsångest

Åker om mindre än två dygn och just nu borde jag använda tiden till att packa, men jag kan inte. Jag kan verkligen inte förmå mig att packa ner mina saker i väskorna. Jag är inte klar med den här ön, inte på långa vägar. Vet ju att jag måste åka men försöker förtränga det så gott det går. Blir antagligen att sätta alarmet på 6 på måndag morgon å packa alltihop precis innan jag ska åka. Jag får fel i huvudet på det här. Inte blir det bättre av att ha Erixon heller, det gör det inte direkt lättare. 

Well well, får väl går ner till Turtle Shack å försöka få lite sol då.

Men först, bilder på lillasyster från förra veckan. Jag är ju sjukt dålig på att ta fram kameran men ett par bilder lyckades jag få till.


Fyra dagar kvar...Syster har varit här på semester en vecka. En vecka som flög förbi. Tack för en härlig vecka!

På sista tiden har jag spenderat så mycket jag bara kunnat med Ericson, äntligen har vi haft all tid vi velat. Så självklart går tiden alldeles för fort och jag är verkligen inte redo att lämna detta paradis. Det har inte bara med mr gorgeus att göra men visst är han en bidragande orsak. Just nu njuter jag av alla minuter jag har kvar innan det blir måndag och jag måste sätta mig på planet härifrån.

Ett nytt kapitel tar vid

Jaha, då var jag singel igen. I natt tog mitt förhållande slut. Ett beslut som vi tagit gemensamt och vilket ändå känns bra. Visst känns det konstigt efter så lång tid tillsammans men beslutet har växt fram från oss båda och vi är fortfarande bra vänner.

Så 11 dagar kvar på Kap Verde kan bli intressant och jag ser verkligen fram emot sommaren i Portugal =)