Carinas veckaDå har Carina varit här i hela nio dagar. Vi har hunnit med mycket och jag saknar henne redan.

Detta har hänt i korta drag:
På torsdagskvällen gick jag och Tessan till WhiteHouse där vi tog en drink med Emelie, Fia och Clair i väntan på att Roberto skulle hämta oss och skjutsa oss till flyglatsen. Väl på flygplatsen visade det sig att Carina landat några minuter före utsatt tid så det var bara att ställa sig och vänta. När jag såg henne kliva ut genom dörrarna kändes det helt overkligt. Någon hemifrån fanns verkligen här hos mig på denna vackra ö!
Vi satt uppe och åt smågodis från karamellkungen (!), drack vin och pratade halva natten.
På fredagen jobbade jag å sen vart det FX och en nästan-balkongfest.
Lördagen bestod av en ötur med Emelie och Maria. Vi han med São Lorenco, Santana, Pto Moniz, tanten med de underbara Bolo do Caco, Serra de Agua, Cabo Girão och Camara de Lobos.
På kvällen var det byfest i Chamorra där Emelies pojkvän bor. otroligt mysigt och uppskattat. Efter det så avslutades kvällen på Copacabana. Carina däremot han med Vespas oxå och en natt hos Tobbe.
Söndagen vigdes åt sol och bad hos Fia, Emelie och Pamira. Kvällen spenderade vi med Emelie på Madeira shopping.
På måndagen var det så dags för mig att jobba igen. Carina spenderade dagen vid fröknarnas pool. Middag avnjöts på papegojresturangen och kvällen avslutades på Nya Bar no2 med Fia, hennes mamma och hennes mammas väninna för en poncha. Även Martin dök upp och gjorde oss sällskap.
Tisdagen innehöll även den jobb men efteråt blev det lite vin hos Pamira å co sen vandrade vi ner till Bar no2 för lite inför-nationaldagen-poncha =)
Onsdagen var det nationaldag och den spenderade vi i parken med trevligt sällskap. Middagen avnjöts denna dag på Solar de Ajuda med Maria och Fia. Avlslutade kvällen gjorde vi på Joes Bar med Stefan.
På torsdagsmorgon åkte vi ut med katamaran för att sola och titta på delfiner. Det blåste en del och jag kan lova att vi blev mer än blöta. Men Carina skulle absolut ha sol till vilket pris som helst =)
Resten av dagen låg vi vid Fia å co's pool och njöt medan de andra var på jobbet.
Då var fredagen redan här igen och vi var inne på Carinas sista dag på ön. Vädret var inte direkt uppmuntrande och det blev en skön förmiddag inomhus. På eftermiddagen gick vi ned till FX för att möta upp alla från jobbet för en sedvanlig fredagsöl. Det blev en helt sanslös uppslutning denna dag =)
Mitt ölandet åkte jag och Madde iväg med några ur ledningen upp med linbanan till Monte och sen tog vi släde ner igen, helt sjukt roligt!
Sedan tillbaka till FX där alla fortfarande satt kvar *mäkta imponerande*
Middagen intogs i sällskap av Madde, Emelie, Maria och Tessan. En mycket trevlig middag. Sedan begav vi oss till Stefan å co. Carina fick träffa Stevo, som hon velat hela veckan, och hon försökte med sitt mission att supa Stefan under bordet. Vem som vann vet jag inte men jag kan säga att Kim iaf förlorade ;-)
Så var natten då kommen och Carina lämnade ön...

Tack för en underbar vecka gumman!

Kommentarer
Postat av: Carina

Tack själv gumman :) Jag saknar dig jättemycket. Och jag saknar alla de andra också. I'll be back soon :)

Postat av: Mamsing

Jisses vilken fullspäckad vecka.Men ni verkar ha haft hur kul som helst.

2007-06-11 @ 15:46:04
Postat av: jannice

Hej gumman... Jag man kan ju komma till den dagen man känner att man vill göra något annat.. så är det ju och då ska man göra det tycker jag.
Hoppas allt är bra med dig, det var ett tag sen vi hördes av, jag får väl ta o ringa dig ikväll eller nåt. puss och kram jannice

2007-06-14 @ 11:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback