Prideångest och feber

image140

Herregud vilken Prideångest jag har!
Vet att parken byggs för fullt nu och tänker hela tiden på vilka som gör vad, springer runt som yra höns, förbereder utbildningen som borde va any day. I år är första gången sedan 2001 som jag inte är på Pride alls. Förra året tog jag ett sabbatsår från volontärandet men i år var jag hur laddad som helst att återgå till det normala livet med att jobba dygnet runt med Pride. Men närå, istället befinner jag mig 500 mil bort på en liten jävla ö där gayliv inte existerar och homosexuell är en svordom bland de infördda.
Saknar verkligen Pride så att det gör ont men Europride i Stockholm nästa år kan ni ju glömma att jag missar!

Saknar Pride så mycket att jag åkt på värsta febern me (Kan ju bero på annat oxå men vi säger att det är saknaden av Pride). Vi hade tacokväll här i går, jag, Maddish, Maraja, Fiffli å Tessan. Värsta mysigt med vin å TP. Sen blev alla värsta partysugna å skulle bege sig ut men jag kände mig jättekonstig å gick å la mig istället. Vaknade av att Tessan kom hem och härjade i sitt badrum i en halv evighet och då insåg jag att mig säng var som ett hav å hela jag bara kokade och rann av svett och så är det fortfarande. Feberyra och svettningar. Känns verkligen jättebra att jag ska på anställningsintervju om bara två timmar. Bara att ställa sig i en kall dusch, på med make och ta med sig stora vattenflaskan. Kan bara inte förmå mig att ställa in.

MenMen, ha en underbar Pridevecka allihop!

Katamarantur

Imorse följde jag med Martin och Pamira på en katamarantur med Sea Born. På Sea Born jobbar Madeiras absolut snyggaste karl!
Å så sjukt trevlig också =) Alltid ett nöje att åka katamaran =P
Det var en riktigt lyckad tur. Vi såg Massor med delfiner, två valar och tre sköldpaddor.



I övrigt så har det väl inte hänt så mycket som vanligt men nu är det "bara" 118 dagar kvar till jag är hemma i Sverige (har varit här i 139 nu)... Jag säger det om och om, jag vet, men visst är Madeira sjukt vackert och man kan verkligen jobba på en solbränna (som det iof sig går si å så me =) ) men tristessen och jobbet gör det varken lätt eller kul att vara här. Men endast tiden kan och får utvisa vad som händer. Om knappt tre månader är jag hemma igen och har två underbara veckor i Brasilien att njuta av. DET kära vänner är något jag verkligen längtar till och som gör att jag står ut på denna ö. Vi ses om inte allt för länge =)

Porto Santo å sånt

Snacka om skön relaxhelg!
Att få leka med tårna i sanden var något jag längtat efter även fast det inte var lika uppskattat att få öronen och håret fullt.. Men ändå... *njuter av tanken*
Förra helgen var jag å Fia alltså på Porto Santo, riktigt skönt att komma bort från Madeira och få ligga på en sandstrand som omväxling.



I helgen som så hyrde jag, Madde, Maria och hennes pappa en bil och begav oss ut runt ön. Nytt för den här gången var vulkangrottorna i São Vicente, riktigt läckert att se och att få lära sig mer om Madeiras natur.



121 dagar till jag kommer hem nu. Längtar som fan, saknar vissa av er sjukligt mycket!
Men snart (ja man kan väl få önska iaf) så är jag hemma igen och då ska vi äta på KohPangan å Helenes krog. Leka karaoke på Jägaren, dricka billig sprit på Kellys. Shaka som fan på Golden. Äta och skvallra p åSockenplan Thai å en massa annat kul!
Men det första jag ska göra när jag kommer hem är att fira min bejbis stora dag =) Måste ju va me när hon blir tant.

En 3djedel har passerat



En 3djedel av tiden har gått och mycket har hänt. Helt sjukt att tiden kan gå så fort när det känns som den står stilla.
Sedan sist jag skrev har det varit midsommar vilket firades av alla svenskar i lidoparken medan jag jobbade (jag e ju norsk me...). Gjorde dem sällskap en stund efter jag slutat men eftersom min svghet när jag ska komma ikapp så går jag om oxå och jag somnade 20.30 och vaknade inte förrän nästa förmiddag... Oruttinerat =)

Sommaren är typ här på allvar och det är dödligt varmt!
Vad hjälper inte bättre då än att ligga vid tösernas pool och svalka sig med lite vattengympa i poolen. Jag vet, de är galna. Varför gympa när man kan relaxa... =)

Förra helgen så åkte jag och Maria upp till botaniska trädgården och tittade på en riktigt stor och gammal sködpadda (och andra roliga saker), vi åkte även linbana nummer två och lyssnade på fågelkvitter. Dagen avslutades med att vi mötte upp Madde på papegojresturangen och avnjöt en riktigt god middag innan vi gick ner til hamnen och tittade på sista bidraget i fyrverkeritävlingen. Underbart läckert!

Dagen efter det satte vi tre oss i en bil och det var dags för lite ösaffari igen. Det är så skönt att komma bort från Funchal och bara åka runt och njuta av ön. Dagen blidde sen men vi hade riktigt mysigt.


Tobbe åkte hem i onsdags me. Sjukt jävla tråkigt kommer det bli utan honom. Det som redan är så jävla illa på jobbet blev ju inte direkt bättre av att han försvann från platsen brevid mig. Fast jag är så jävla avundsjuk på honom att han åkt hem. Visst saknar jag folk där hemma men jag saknar faktiskt inte Sverige, fortfarande. Och jag gillar Madeira, ön är fortfarande lika vacker. Men jobbet står mig upp i halsen och blir det ingen förbättring snarast så är det bara att sätta sig och söka sig vidare. Det är inte meningen att man ska gå in i väggen varje månad!

Imorgon åker jag och Fia iaf till Porto Santo och stannar till söndag kväll. Ska bli så sjukt jävla skönt att bara njuta av att ligga på en sandstrand och bara ta det lugnt i ett paradis.