Wwwiiiieee!!!

Sjukt glad!
Öppnade mailen och fick läsa:

GRATTIS!
Genom att vara med och tävla på Familjeliv.se har du vunnit ett valfritt smycke ur Saga of Swedens kollektion till ett värde av max 1 790 kr.
Saga of Sweden kommer inom kort att kontakta dig för leverans av vinsten.

SWEET!!!

Nu kommer bara det sjukt svåra beslutet vad jag ska välja... Checka in deras hemsida här:

http://www.sagaofsweden.se/CustomStartPage.aspx

Kommentarer
Postat av: Mamsing

GRATTIS :-)

2011-11-09 @ 22:10:27
Postat av: Emilie Sundbom

Hej jag heter Emilie Sundbom och studerar etnologi C på Södertörns högskola i Huddinge lite utanför Stockholm.

Jag har själv bott i Spanien i tre år vilket ledde mig in på etnologistudier som handlar om kulturer.Jag skall nu skriva min C- uppsats som handlar om identitets tillskrivelse hos svenskar om bor utomlands i andra länder i Europa.Syftet för studien är att ta reda på hur svenskar tillskrivs alternativt tillskriver sig nationell tillhörighet och hur den förändrar sig i olika sociala situationer och gruppkonstellationer när de befinner sig i.

Jag ämnar undersöka om personer ser sig som svenskar, skandinaver eller européer och ta reda på om identitetstillhörigheten skiftar beroende på vilka nationaliteter som representeras i situationen.Jag vill undersöka om den nationella identitetstillhörigheten ändras beroende på vilket land eller vilken annan världsdel som representeras i sammanhanget. Jag ämnar också undersöka om den situationsbundna geografiska kunskapen, som tillgås i gruppen, är avgörande för den nationalitet som personerna identifierar sig med.Problemområdet uppsatsen avser att beröra är identitetsskapande processer där människor av olika nationaliteter möts. Detta för att undersöka hur nationaliteten definieras eller ändras beroende på situationen och se hur det hanteras i vardagen. Jag avser också studera hur dessa personer identifierar sig med andra av samma nationalitet genom att komma från samma land.Jag hittade din blogg på och tycker att det skulle vara intressant att intervjua dig eftersom du bor utomlands.

Intervjun skulle i så fall ske på skype och jag kommer skicka lite frågor som du kan tänka på innan det blir dags för intervjun.

Jag skulle verkligen uppskatta ditt deltagande. Jag kan anpassa mig helt beroende på om du kan dagtid eller kvällstid.Med vänlig hälsning Emilie Sundbom

emilie.sundbom@gmail.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback