En sista titt på bebisen

I tordags var vi på MVC igen. Den här gången för att ge bebben en sista chans att lägga sig rätt. Vår underbara BM Karin konstraterade att han var fixerad - Halleluja!
Men säg den lycka som varar länge. Därefter skulle vi nämligen lyssna på hjärtat men hur mycket hon än letade hittade hon inget hjärtljud. Till slut hittade hon hjärtat men det satt oerhört högt upp på magen. Hjärtljuden var perfekta men hon blev oerhört veksam om det verkligen avr huvudet som var fixerat eftersom att hjärtat satt så högt, så det var bara att bege sig till ultraljudsapparaten för att checka.
Tack och lov var det huvudet som var fixerat men hon konstaterade att vi har en väldigt lång bebis. Jag konstaterade samtidigt att han gärna får va lång så länge han inte är för fet =)

Vi tog en lite närmare titt på bebis å såg hur läpparna rörde sig. Han drack! När han druckit klart såg vi hur en handen fördes upp mot munnen å så började han suga på tummen!
Det var helt sjukt kul att se!
Nu får han gärna komma ut dock så att vi får lära känna vår prins på riktigt...

Kommentarer
Postat av: Marika

Vad underbart att läsa, otroligt spänd e jag också på att lillen ska komma ut! Min älskade "syster" ska äntligen bli mamma, ja vill se bilder så fort de bara går! :) Älskar dig! Puss å kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback