Sommaren och framtiden

Idag har alla managertjänsterna tillsatts för sommaren. Jag är inte en av dem eftersom jag aldrig sökte. Det känns märkligt och lite läskigt att vårt beslut inte riktigt kan ändras nu. Till sommaren åker vi båda två hem till Sverige.

Vi söker just nu uppehållstillstånd till Ari men det tar en evig tid. Hoppas att det ska vara klart till april så att vi kan åka tillsammans. Kan dock inte lova att vi flyttar för alltid men vi ska ge det ett helhjärtat försök över sommaren. Skulle vi inte trivas så blir det tillbaka till Sal igen. Men hem kommer vi och vi stannar lääänge!
Så är det någon som hör något om lediga jobb i turist-/resebranschen för mig och måleri för Ari är det bara att säga till =)

OCH kära vänner och familj... börja spara pengar... bröllop planeras till mars 2012 på Kap Verde och vi vill självklart ha er alla där!


Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, Isabelle! Vad härligt att planerna för framtiden är lite mer säkra nu. Ni får göra ert bästa och se hur livet blir i Sverige. Det är ju inte helt fel att ha Kap Verde som sitt andra hem också =) VARM KRAM till er båda från Malin!

2010-12-10 @ 22:53:24
Postat av: Carina

Mattias kan nästan garanterat fixa målarjobb, säg till när du vet från när så ska vi se vad vi kan göra!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback