Mamma kommer hit!

image142

Mamma och Kentha kommer hit den 11 september å ska stanna en vecka!
Insåg nu att jag inte har en enda bild på Kentha och då synnerligen inte en på mamma å Kentha tillsammans men det lovar jag att råda bot på under deras vecka här =)
Åååh det ska bli så underbart gött attt få ner dem hit å få träffa dem å få känna av "hemma" om så bara för en vecka. Nu vet ju jag vad jag ska göra fram till de kommer =)
Ses snart mams =)

Kommentarer
Postat av: Mamsing

Vilket underbart kort du hittat....Det ska bli så härligt att träffa dig och få se var du bor och håller till och givetvis ön.Längtar......

2007-08-08 @ 22:08:14
Postat av: biggis

det var längesen jag var in på din sida. kul med alla kort som du satt i. just nu är jag i örebro o pluggar till en resttenta som jag har kvar, skittråkigt!! ska iväg till marieberg o shoppa lite, måste ju göra nåt kul.sara o pontus är hemma o hjälper till med diverse målning på gården. jag var i uppsala förra veckan o kollade på nytt kök, eftersom vi ska riva ut vårt o sätta in helt nytt.Äntligen!det värsta är att man helst vill göra om flera rum, man får så många idéer o tankar, men, men det får väl vänta till nästa år.ha det riktigt bra o sköt om dig. saknar dig! kramar från gudmor

2007-08-10 @ 16:13:59
Postat av: Carina

Fan, jag vill också komma ner igen... Ska bara vinna lite pengar eller råna en bank eller nått haha

Postat av: Isabelle

Carina: Du jobbar ju på en bank så det är ju bara ta med en massa cash hem å så e du snart snuttjävel så då kommer du undan =)

2007-08-10 @ 20:15:31
URL: http://bella82.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback